Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők mikor tanulják meg, hogy nem a legnagyobb forgalomban ünnep előtt 1-2 nappal kell vásárolni?
Figyelt kérdés
És akkor a tetejébe még nem is ők mennek, hanem szenvedjen a párjuk ezzel. Mert elfelejtettek dolgot még szenvedjél. Holott lenne dolgom nekem is, a lakás nem takarítja ki magát.ma 10:39
1/22 anonim válasza:
Ez miért a nőkre lett kihegyezve, amikor számtalan férfi (nem egy nő miatt) is most vásárol? Istenem, hogy itt némelyeknek mindenből nőgyűlöletet kell kihoznia.
2/22 anonim válasza:
Na hát milyen jó, hogy ekkora szellemi fölénnyel te rá tudsz erre világítani. Hülyék maradnánk ilyen úttörő gondolkozás nélkül.
4/22 anonim válasza:
Milyen ünnep lesz 1-2 nap múlva? Három nap van a Szentestéig mondjuk. A nők meg akkor tanulják meg, amikor felnőtt férfiként te is eljutsz arra a szintre, hogy képes leszel önállóan átlátni a háztartást, és magadtól megvásárolni a hiányzó dolgokat anélkül, hogy a szádba rágnák és küldözgetnének. Elhiszem, hogy nem tetszik, hogy anyád leküldött bevásárolni, de ez van. A lakásban meg tarts rendet, takaríts rendszeresen, akkor karácsony környékén semmi plusz meló nem lesz.
5/22 anonim válasza:
Kérdező, akkor te miért nem intézted el a karácsonyi bevásárlást hónapokkal ezelőtt? Egyedül életképtelen vagy?
6/22 anonim válasza:
Ugyan ezt csinálom és amikor utoljára lenéztem még ott volt az elefánt ormány.
7/22 anonim válasza:
Nekem 1-2 apróságot még kellett vásárolnom tegnap (és ilyen azzal is előfordul, aki időben eltervez bizonyos dolgokat, mert vannak emberek, akik nehéz esetek ajándékozás szempontjából, lehet, hogy nincs otthon elég nagy ajándékzacskó... velem pl. ez történt, mert vettem a páromnak egy wokot, és nem tudatosult bennem, hogy ugyan a legnagyobb tasakba belefér, de nagyon gányul néz ki), és ugyanolyan arányban voltak férfiak és nők is a boltokban. Sőt az ismeretségi körömben több a férfi, aki utolsó pillanatra hagyja ezeket, mert nem érdekli az ajándékozás, és nem is gondolkodik előre, hanem 22-én döbben rá, hogy b...ki, kellene vennem vmit (amikor 10 évvel ezelőtt eladóként dolgoztam sálas, ékszeres standnál, meg baromira jellemző volt, hogy 21-23. között random pasi odamegy és rámutat random 2 gyűrűre vagy sálra, amit először megláttak, hogy "ezek lesznek", mert le akarja tudni... a nők legalább szétnéztek és próbáltak az ajándékozott stílusának megfelelő cuccot választani a kínálatból).
8/22 anonim válasza:
K*rvara elfpglalt lehetsz, ha ideirtad ki a kérdést
10/22 anonim válasza:
De mi a jó istenert szerezzem be mondjuk a friss hozzávalókat egy héttel előbb?
Vagy az ajandekok?
Kifogy a boltból a tusfürdő vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!