Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nők mikor tanulják meg,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők mikor tanulják meg, hogy nem a legnagyobb forgalomban ünnep előtt 1-2 nappal kell vásárolni?

Figyelt kérdés
És akkor a tetejébe még nem is ők mennek, hanem szenvedjen a párjuk ezzel. Mert elfelejtettek dolgot még szenvedjél. Holott lenne dolgom nekem is, a lakás nem takarítja ki magát.

#vásárlás #logikátlan #Szándékos párkinzás
dec. 21. 10:39
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
55%

Ha rajtam múlna se lenne karácsony és?

N

dec. 21. 14:25
 22/30 A kérdező kommentje:
20. Kitalálta hogy tiramiszut csinál, mert 9 féle süti nem elég, kell a 10edik is.
dec. 21. 14:31
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

22

Nos, én 3 fele sütit csinalok, és 9 féle kaja (+a leves) mert 6an jönnek hozzánk. Évek óta nálunk van a karácsony, egyaltalan nem banom. És igen, a féfjem megy el vasarolni, mert addig tudok takaritani, nincs láb alatt. Felháborito, mi? Nem csak a nő dolga minden. Megkerdeznélek,, hogy ezen kivül, meg mi dolgod van? Gepezni?

dec. 21. 17:36
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer feltűnt, és azóta nem tudom kiverni a fejemből, hogy a férfiak legnagyobb büszkesége, hogy nagy, logikus, döntéshozó vezérnek tartják magukat, viszont konkrétan minden tényleges döntéshozó dolgot a nőkre toltok, és rajtuk is kéritek számon, ha valami nem tetszik a pillanatnyi kényeteknek-kedveteknek.

Hát MI AZ, hogy a nőkön múlik minden; hogy mikor, hova kell menni, meg mit kell csinálni? Mi a párjuk, egy droid? Egyedül nem jut eszükbe elmenni sehova, csinálni bármit is?😅

A férfiakon nem szabad számon kérni semmit, hiszen ők csak parancsot teljesítenek, a felelősség a nőké, ugyanakkor viszont a férfiakba ösztönösen bele van kódolva, hogy iránymutató cselekvő vezérek legyenek. Nem üti a két dolog egymást, áh.

dec. 21. 17:38
 25/30 anonim ***** válasza:
79%

22

Ja, értem.

Kicsi gyerek van? Ha nincs, jövőre utazzatok el karácsonyra és pihentek.

dec. 21. 17:49
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
21 Akkor tedd meg azt a szívességet hogy 24-26-án is dolgozol, meg húsvét hétfőn, nagy pénteken és pünkösd hétfőn is. Elvégre ezek vallási ünnepek.
dec. 21. 20:39
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

Neked amúgy mi közöd van ahhoz, hogy én mikor vásárolok? Nálunk a lidlben minden délután k.rva nagy sorok vannak, ha ott vagyok, ha nem. Ma este 8kor pl tök kényelmesen tudtam vásárolni. És holnap is menni fogok, mert 23-24-25 is dolgozom. Ahogy eddig is dolgoztam. Nyilván mindenki akkor megy, amikor ideje van rá, nem a csúcsban akar tolakodni.

Egyébként meg abba nem gondoltál bele, hogy nem mindenkinek van akkora konyhája meg hűtője, hogy hetekre előre bevásároljon?

dec. 21. 22:40
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

Matekból nem voltál jó soha? Milyen 1-2 nap?

Mi ajándékozni nem szoktunk csak a gyereknek, úgyhogy a plázázás offos. De ja, kajához nem vásárolok be előre egy héttel. Felvágottat, zöldséget még holnap veszek majd én is. Nyilván tömeg lesz, túlélem.

Nálunk a férjem olyan, hogy elmegy munka után a boltba (nekem nem szól róla), tudja mit akarok főzni másnap délben, de ahhoz még véletlen sem hozna cuccot, csak az aznapi vacsihoz vesz amit épp megkívánt. Ilyenkor én is haragszom rá. A legutóbbi ilyennél mondtam is neki, hogy akkor mehet is vissza a boltba az alapanyagokért vagy nem főzök ebédet, mert engem ezzel baromira megszívat.

A helyedben szimplán megmondtam volna hogy nem fogok tiramisu összetevők után futkosni mert dolgom van. Vagy félsz tőle?

dec. 23. 00:29
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez nem olyan nagy dolog, inkább örülnöd kellene, hogy ilyen házias, szóval én nem értem mi ezzel a baj. Természetesen nem jó a tömegben vásárolni, de ez simán kibírható.
dec. 23. 04:21
 30/30 anonim ***** válasza:
100%

26-os! Hányan is dolgoznak ekkor is? A mentős, a tűzoltó, a rendőr, a vasutas, a kórházi dolgozók, a buszvezetők és ezeknél még egy csomóan a háttérben is, a háttérről csak néhány példa: A forgalomirányító, a a takarító, a pályamunkás, a váltókezelő, de a vadútnál például a villanyszerelő, vízvezetékszerelő, a segédmunkás, stb,. a Volánbusznál és BKV-nál is biztos hogy dolgozik a szerelő, a forgalomirányító, aki ugye állatot tart, és abból él, ott nincs se szabadság, se ünnep, meg sokan mások, igen nem mindenki, és biztos van olyan is hogy nem is gondolunk rá, de dolgozik, a munkáltatót nem érdekli vallásos vagy-e, ha menni kell dolgozni, menni kell. Természetesen léteznek pótlékok a bérezésben: Éjszakai, hétvégi, ünnepi, de akkor is ha ott kell lennie, ott kell lennie.

Amúgy én is mondtam páromnak, mert Ő egy szolgáltatást vett igénybe egy plázában, és mondta, hogy addig vásároljak be, hogy jövőre együtt megyünk bevásárolni vagy éhen halunk. Nem ismerem azt a boltot, az eladók egy nagy kalap azt sem érnek, senki nem tud semmit, hogy mi hol van, igen, morogtam e miatt, de megtettem. És megdicsért, minden megvolt a végén. És a nagy bevásárlást jövőre már együtt csináljuk, de ha megkér hogy vegyek még egy-két dolgot megteszem, mert ezeket bizony miattam is veszi, és a sütit Nekem is, természetesen a vendégeknek is készíti. Szóval ez szerintem nem akkora dolog. Vállalom én is morogtam mert nem találom, mert azt sem tudom, hogy néz ki, de megcsináltam és megdicsért, nagyon jól esett. Én is mondtam Neki, hogy borzasztó: Rengeteg ember, nem találtam semmit, az eladók nem tudnak semmit, de mi az eredmény? Amit kért megvan és megdicsért, és bizony ez a két dolog a lényeg, mert ez a végeredmény.

dec. 23. 07:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!