Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nők mikor tanulják meg,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők mikor tanulják meg, hogy nem a legnagyobb forgalomban ünnep előtt 1-2 nappal kell vásárolni?

Figyelt kérdés
És akkor a tetejébe még nem is ők mennek, hanem szenvedjen a párjuk ezzel. Mert elfelejtettek dolgot még szenvedjél. Holott lenne dolgom nekem is, a lakás nem takarítja ki magát.

#vásárlás #logikátlan #Szándékos párkinzás
tegnap 10:39
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
55%

Ha rajtam múlna se lenne karácsony és?

N

tegnap 14:25
 22/27 A kérdező kommentje:
20. Kitalálta hogy tiramiszut csinál, mert 9 féle süti nem elég, kell a 10edik is.
tegnap 14:31
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

22

Nos, én 3 fele sütit csinalok, és 9 féle kaja (+a leves) mert 6an jönnek hozzánk. Évek óta nálunk van a karácsony, egyaltalan nem banom. És igen, a féfjem megy el vasarolni, mert addig tudok takaritani, nincs láb alatt. Felháborito, mi? Nem csak a nő dolga minden. Megkerdeznélek,, hogy ezen kivül, meg mi dolgod van? Gepezni?

tegnap 17:36
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer feltűnt, és azóta nem tudom kiverni a fejemből, hogy a férfiak legnagyobb büszkesége, hogy nagy, logikus, döntéshozó vezérnek tartják magukat, viszont konkrétan minden tényleges döntéshozó dolgot a nőkre toltok, és rajtuk is kéritek számon, ha valami nem tetszik a pillanatnyi kényeteknek-kedveteknek.

Hát MI AZ, hogy a nőkön múlik minden; hogy mikor, hova kell menni, meg mit kell csinálni? Mi a párjuk, egy droid? Egyedül nem jut eszükbe elmenni sehova, csinálni bármit is?😅

A férfiakon nem szabad számon kérni semmit, hiszen ők csak parancsot teljesítenek, a felelősség a nőké, ugyanakkor viszont a férfiakba ösztönösen bele van kódolva, hogy iránymutató cselekvő vezérek legyenek. Nem üti a két dolog egymást, áh.

tegnap 17:38
 25/27 anonim ***** válasza:

22

Ja, értem.

Kicsi gyerek van? Ha nincs, jövőre utazzatok el karácsonyra és pihentek.

tegnap 17:49
 26/27 anonim ***** válasza:
21 Akkor tedd meg azt a szívességet hogy 24-26-án is dolgozol, meg húsvét hétfőn, nagy pénteken és pünkösd hétfőn is. Elvégre ezek vallási ünnepek.
tegnap 20:39
 27/27 anonim ***** válasza:

Neked amúgy mi közöd van ahhoz, hogy én mikor vásárolok? Nálunk a lidlben minden délután k.rva nagy sorok vannak, ha ott vagyok, ha nem. Ma este 8kor pl tök kényelmesen tudtam vásárolni. És holnap is menni fogok, mert 23-24-25 is dolgozom. Ahogy eddig is dolgoztam. Nyilván mindenki akkor megy, amikor ideje van rá, nem a csúcsban akar tolakodni.

Egyébként meg abba nem gondoltál bele, hogy nem mindenkinek van akkora konyhája meg hűtője, hogy hetekre előre bevásároljon?

tegnap 22:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!