Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felnőtt férfiként miért ilyen gyerekes?
Figyelt kérdés
A barátom nem beszél velem napok óta. Erősen nárcisztikus, ő bántott meg, amit én finoman megmondtam neki. Arra számítottam hogy nem fog bocsánatot kérni, valahol arra is, hogy nem fog velem beszélni. Oké én lezártam magamban, mivel ugye semmit nem lehet vele megbeszélni. Beszélni nem beszél velem, de a fotóimat lájkolja. Ha ennyire nem érdeklem, hogy szóba sem áll velem, (vagyis büntet nárcisztikus módon) akkor minek lájkolja bármimet is? Ezzel mit akarna elérni?2021. jan. 20. 08:01
21/25 A kérdező kommentje:
Mintha valami megtiszteltetés, ajándék volna ha a sok elfoglaltság közt (ez is kamu volt) naponta 2 mondatot ír. 😂
2021. jan. 20. 10:03
22/25 anonim válasza:
21: igen, az (ex)párod marha gáz.
De gondolod, hogy téged jobb színben tüntet fel ha itt szapulod? Te jöttél össze vele, te jártál vele, te hagytad, hogy megdugjon, most meg hirtelen mindenben ő a problémás, bezzeg te...
Nem kislány, te ugyanúgy benne voltál abban a kapcsolatban, te jöttél össze vele, te tűrted el. Attól, hogy most kiléptél, a múlt nem lett semmis, inkább azon kellene gondolkoznod, hogy miért utólag okos kapitányt játszol te is.
24/25 A kérdező kommentje:
Nagyon kedvesek itt az enberek. 🤣
2021. jan. 20. 11:37
25/25 anonim válasza:
Igazabol megvalaszoltad a sajat kerdesedet. Miert gyerekes? -> Azert, mert narcisztikus. Ezek a tipusu emberek sosem arrol voltak hiresek, hogy fair jatszmat folytatnak es nem is szoktak valtozni. Ennyi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!