Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Felnőtt férfiként miért ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felnőtt férfiként miért ilyen gyerekes?

Figyelt kérdés
A barátom nem beszél velem napok óta. Erősen nárcisztikus, ő bántott meg, amit én finoman megmondtam neki. Arra számítottam hogy nem fog bocsánatot kérni, valahol arra is, hogy nem fog velem beszélni. Oké én lezártam magamban, mivel ugye semmit nem lehet vele megbeszélni. Beszélni nem beszél velem, de a fotóimat lájkolja. Ha ennyire nem érdeklem, hogy szóba sem áll velem, (vagyis büntet nárcisztikus módon) akkor minek lájkolja bármimet is? Ezzel mit akarna elérni?
2021. jan. 20. 08:01
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Ha tudnál szöveget ertelmezni, akkor olvashattad volna hogy nem az már.
2021. jan. 20. 08:49
 12/25 anonim ***** válasza:
63%
Azért ha a pasik egy kicsit is tudnának logikusan gondolkodni, akkor nem kéne megkérdezniük, hogy mi a baj. Volt olyan barátom, hogy amikor meghalt a nagymamám és elmondtam neki, sírva fakadtam és megkérdezte mi a baj. Vagy egy másik mikor megkérem hogy fúrjon fel egy polcot, de két hétig semmi, nekiállok morgolódva megcsinálni, és jön megkérdezni hogy mi a baj. Vagy pl lementem boltba, hazajöttem, a gyerek ordított a kiságyban, az apja meg csak ült a másik szobában a gép előtt fülessel a fején. Ezek után megkérdezte mi a baj. Ezer olyan példát tudok mondani, amikor egy minimális aggyal ki tudták volna találni, hogy mi a baj, és azt mondtam hogy semmi, mert ha őszintén válaszoltam volna abban csúnya szavak és az anyjuk is benne lett volna. Hálisten most olyan párom van aki megüti azt a szintet, hogy ha esetleg problémám is van néha akkor felismeri és megoldja, ha tudja kérdés nélkül.
2021. jan. 20. 08:50
 13/25 anonim ***** válasza:
56%
Sehol nem irod h már nem a barátod
2021. jan. 20. 08:50
 14/25 A kérdező kommentje:
"Oké én lezartam magamban". Tényleg nem megy a szövegértelmezés? 🙂
2021. jan. 20. 08:52
 15/25 anonim ***** válasza:
55%
Mostmár kezd világos lenni h veled sem különb a kommunikáció mint vele
2021. jan. 20. 08:56
 16/25 anonim ***** válasza:
29%

Zsák a foltját.

Te se vagy könnyebb eset. Amúgy amiket meg leírtál akármennyire fáj, a nőkre jellemző. Csak példaképp.

" a nők többsége szintén kommunnikativ."

Esetleg egymással. Van az a "meme", hogy "mi a baj?" "semmi" Aztán ha tovább kérdezgetik, se mondja el, ha meg úgy vannak vele, hogy azt mondta, hogy semmi akkor meg a másik egy bunkó.

2021. jan. 20. 09:02
 17/25 anonim ***** válasza:
83%

Jól tetted, hogy szakítottál, maradjon is így. Nekem is volt ilyen. Kivágtam, és hihetetlenül fellégeztem utána. Az én posztjaimat is lájkolgatta. Ez arra megy ki, hogy bocsánatot kérnie ne kelljen, szóba állnia ne kelljen, könyörögnie ne kelljen, csak jelzi őkegyelme, hogy fogadná kezdeményezésedet. 😄

Én még lehet, le is tiltanàm mindenhol, de az a minimum, hogy semmire nem reagálnék. Megérdemli.

2021. jan. 20. 09:07
 18/25 A kérdező kommentje:
Én is viccesnek tartom, hogy nem beszél velem, de azért jelzi hogy "él". Utolsó akkor te tudod milyen az ilyen.
2021. jan. 20. 09:18
 19/25 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem sokan tudjuk.

Nekem személy szerint még abban a pár hónapban is, míg együtt voltunk, annyi bosszúságot okozott az önző hisztijeivel, és hogy folyton kizárólagos figyelmet követelt, féltékeny volt mindenkire, hogy addig sem vele foglalkoztam, plusz ő ebből semmit nem tudott visszaadni, csak akaszkodni, hogy bevallom, még élveztem is szakítás utàn, hogy nem tiltom le (mert kimagyarázzák, hogy akkor még érzel vmit), hanem csak a nagy hideg közönyt kapta, és szenvedett.

2021. jan. 20. 09:45
 20/25 A kérdező kommentje:
Nálam meg játszotta az elfoglaltat, mindent csak kedve szerint viszonzott, össze vissza logikátlan magyarázatai voltak mindenre. Viccek az ilyenek de tényleg.
2021. jan. 20. 10:01
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!