Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felnőtt férfiként miért ilyen gyerekes?
Zsák a foltját.
Te se vagy könnyebb eset. Amúgy amiket meg leírtál akármennyire fáj, a nőkre jellemző. Csak példaképp.
" a nők többsége szintén kommunnikativ."
Esetleg egymással. Van az a "meme", hogy "mi a baj?" "semmi" Aztán ha tovább kérdezgetik, se mondja el, ha meg úgy vannak vele, hogy azt mondta, hogy semmi akkor meg a másik egy bunkó.
Jól tetted, hogy szakítottál, maradjon is így. Nekem is volt ilyen. Kivágtam, és hihetetlenül fellégeztem utána. Az én posztjaimat is lájkolgatta. Ez arra megy ki, hogy bocsánatot kérnie ne kelljen, szóba állnia ne kelljen, könyörögnie ne kelljen, csak jelzi őkegyelme, hogy fogadná kezdeményezésedet. 😄
Én még lehet, le is tiltanàm mindenhol, de az a minimum, hogy semmire nem reagálnék. Megérdemli.
Szerintem sokan tudjuk.
Nekem személy szerint még abban a pár hónapban is, míg együtt voltunk, annyi bosszúságot okozott az önző hisztijeivel, és hogy folyton kizárólagos figyelmet követelt, féltékeny volt mindenkire, hogy addig sem vele foglalkoztam, plusz ő ebből semmit nem tudott visszaadni, csak akaszkodni, hogy bevallom, még élveztem is szakítás utàn, hogy nem tiltom le (mert kimagyarázzák, hogy akkor még érzel vmit), hanem csak a nagy hideg közönyt kapta, és szenvedett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!