Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobban átláthatóvá teszitek nekem a helyzetet?
Én elfogult vagyok, azért volna szükségem a segítségetekre. A párommal kb 4 hónapja vagyunk együtt. Ritkán találkoztunk a munkája miatt, amit én elfogadtam, nem okozott gondot. Nagyon nehezen nyílik meg típus. Pár hete számomra is meglepő módon megnyílt nekem. Találkoztunk, nagyon jól éreztük magunkat szexuálisan is. Ő nem igazán beszél az érzéseiről, viszont ez után a találkozás után sokkal nyitottabb lett. Pár napig. Aztán visszavett hanyagolni kezdett. Én türelmes megértő voltam. Aztán megírtam neki hogy gondolom rám unt, nem érdeklem már, csak nem akart megbántani azzal, hogy ezt nyiltan közli, helyette fájdalmasabbat tett: hanyagolt nem törődött velem. Azt válaszolta, hogy attól tartott hogy ezt fogom érezni, és pont azért akart keveset találkozni velem, hogy ne érezzem úgy akkor, hogy most meg itt van. Az élete sz.r, és inkább kizár az életéből minden érzelmet. Sajnálja hogy akkor eljött és megtörtént a dolog, ha ma kéne döntenie, nem tenné, jól érezte és jól érzi magát velem,és úgy érzi megbántott engem, azt pedig nem szeretné.
Én nem igazán ezt az egészet, hogy mit akart lényegében mondani? Megmondom őszintén nekem zavaros.
N 28

#9 Ki mondtad a lényeget.
Ha.
De nem volt szerelmes.

Nekem is a 7-es tűnik a leglogikusabbnak.
Voltam ilyen sráccal, mi 3x feküdtünk le. Odáig voltam érte , pedig tényleg elég depi volt.. Még gyászolta a ex barátnőjét.
Megszakítottam vele a kapcsolatot, ő ugyan igy az elején mar mondta (elso szex utan), hogy neki most ez bonyolult de folytatni akartam. Amikor nem bírtam, hogy folyton egy másik lány árnyékában vagyok,kiléptem (ez kb.6 hónap beszélgetés volt és ez idő alatt a 3 együttlét).
Majd megkeresett fél évvel később, hogy most már rendezte magában a dolgot szívesen újrakezdeném vele.
En nem kértem belőle, de ki hogy reagál egy ilyen kérésre.

Kérdező, ha úgy érzed van bármi értelme, át küldheted.
De úgy érzem ebbe a férfiba kár több energiát fektetni.
7-es voltam

Kérdező, ha valamit látsz ebben a férfiban akkor beszélj vele.
Úgy látom a kommunikáció ami nem megy neki.
Az sem kizárt, hogy szerette volna a kapcsolatot. Mivel jelenleg olyan helyzetben van, hogy több dolgot is úgy érzi elrontott, talán csak arra tudott gondolni, hogy úgy is elszúrja. Te ismered jobban.
De egy embert a folyamatos kudarcok nagyon zárkózottá tudnak tenni.
Olvastam amit át küldtél.
Ha gondolod, hívd át. Mond meg neki, hogy félre értetted.
Szeretnéd meg hallgatni.
De ha így döntesz, akkor valóban hallgasd meg.
Ne nyomd rá, hogy milyen rosszul érezted magad.
Sok kapcsolat az elején kisiklik mert nem beszélgetnek a párok. Csak találgatnak, hogy mit miért mond, tesz a másik.
7-es voltam

Hát nekem is szar a munkám és nem tudom mit akarok csinálni, de a párom motivál, és szeretek neki panaszkodni, jó, hogy meghallgat, nem távolítom el emiatt magamtól.
Én egy ilyen csávót hanyagolnék. Döntse el mit akar, aztán beszélhetünk. De nem futnék senki után amíg bizonytalankodik. Mert jelenleg úgy néz ki, hogy benned is bizonytalan, nem csak a munkájában.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!