Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan hozzam vissza ezt az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hozzam vissza ezt az 'érzést'?

Figyelt kérdés
Segitsetek légyszi! Az a gondom, hogy a barátommal 2-3 hónapja még csak hetente találkoztunk mert akkor még nekem is elég volt az egy talalkozas, mert nem hiányzott ennyire,de sokkal jobban szeretem és már 1 hónapja vagy kicsit több talán 2 naponta max. 3 naponta van amikor találkozunk és rögtön másnap megint. A gondom hogy már amikor nem vagyunk együtt nem kapom meg tőle a megfelelő szeretetet nem is írja,hogy hiányzom, pedig ez nekem nagyon fontos, telefonálunk meg smsezünk de nincsenek benne ilyen szerelmes dolgok. Én jobban szeretem őt viszont lehet azért várom el tőle. Ő nem mondom, hogy nem szeret, de valaki mindig jobban szeret ugyebár. Mit tegyek hogy újra a régi legyen minden? Ne találkozzak vele annyit? (több veszekedés is volt mondjuk mostanában ebbe az 1-2 honapba)
2010. aug. 14. 00:17
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez egy nehéz kérdés, mert a szerelem nem olyan dolog amit irányítani lehet. Egy kapcsolatban az érzelmek nagyon fontosak és fontos éreztetned a pároddal, hogy mennyire szereted, de vannak, akik nem tartják "kötelezőnek" a folytonos együttlétet, az érzelmek állandó kimutatását. Igazából, ez azon is múlik, hogy Ti milyenek vagytok és mióta vagytok együtt. A legfontosabb, hogy beszéld meg vele, hogy úgy érzed baj van és szeretnéd ha elmondaná ha már az érzelmei nem olyan erősek és kérd meg, hogy mondja el mi a baj. Viszont.. nagyon szerencsés vagy, hogy ilyen sokat lehetsz vele. Próbáld meg ezt a részét figyelembe venni. Nagyon sokat vagytok együtt és biztos vagyok benne, hogy amikor látjátok egymást, akkor minden jó és szép. Ne vedd magadra ha nem érezteti Veled minden nap, minden percben hogy hiányzol. Minden kapcsolatban kell egy kis tér a másik félnek, hagyd hogy meglegyen a maga szabadsága amellett, hogy együtt vagytok. Ne aggodalmaskodj, ne félj. Beszélj vele, talán csak túlreagálod. A szerelmes emberek hajlamosak rá :)

Nyugodj meg és kérdezd meg történt-e valami, amint alkalmas.. sok szerencsét!

~RB

2010. aug. 14. 00:32
 2/2 anonim válasza:
nem biztos h te jobban szereted , lehet h o is ugyanugy vagy meg jobban csak mi fijuk talan nem mutatjuk ki annyira;)
2010. aug. 14. 01:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!