Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme így egyáltalán a kapcsolatnak? De nem akarom elveszíteni, mert aztán soha többé nem jön vissza hozzám.
ha nem tudod kivárni azt az időt valószínűleg nem is szereted,csak a kíváncsiság illetve a vágy hajt,vagy csak puszta fellángolás...nem kéne összetörni a szívét...gondolj bele,hogy neked fordított esetben hogy esne...
23/L
Ha igazán szerelmes vagy belé, akkor vársz akármennyit. Van olyan barátnőm, aki 16 évesen jött össze a barátjával, és a srác 2 évet várt rá, és 5 éve együtt vannak... Rám is várt egy évet a barátom, pedig előttem egyetlen csaja volt, 18 volt, mikor összejöttünk, és ha nem szeretett volna, simán mondhatta volna, hogy inkább még kiéli magát, dug összevissza aztán talán utána később lehet valami... Köszönöm, de ebből én se kértem volna...
Ha szereted, vársz akár 18 éves koráig, ha pedig nem, akkor inkább ne csavard el a fejét, hanem hagyd szépen békén.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!