Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy bírjátok egy ellaposodott langyos rossz kapcsolatban ha nem tudtok kilepni belőle anyagi és családi okok miatt?
Figyelt kérdés
😫2021. jan. 6. 09:17
71/73 A kérdező kommentje:
70 Lakóhely szerint illetékes óvodába járnak. 3 évesen nem lenne jó dolog vonattal és busszal ràngatni korán reggel. Itt ez nem elterjedt, általánosban felsőben màr sokan bejàrnak a vàrosba, de óvodás korban ez semmiképp nem jellemző.
2021. jan. 7. 03:35
72/73 anonim válasza:
A gyerekek rugalmasak. Amikor a fiam 3 éves volt, havonta 2x 5.45-re vittem óvodába, meg volt beszélve az óvodavezetővel, mert én is pénzügyi területen dolgoztam egy másik városban, és ilyenkor a pénztárat baromi hamar ki kellett nyitnom. Amúgy meg negyed 7-re járt óvodába. Eltelt 9 év, és képzeld, semmi baja nem lett ettől.
Nem rángatás, ő is alkalmazkodik a helyzethez, ebbe bele kell vágni, mert magától nem változik meg semmi.
Sajnos már többen észrevették, és igazuk van, hogy te nem akarsz változtatni, mindenre van magyarázatot, hogy miért nem jó az úgy.
Ülsz a langyosban, és jössz picsogni. Mit vársz? Megerősítést, hogy tényleg milyen szar neked? Oké. Itt van: Szegény, kilátástalan a helyzeted, nem tudsz mit tenni, nem lennék a helyedben.
73/73 A kérdező kommentje:
5.45re akkorsem vihetném mert ilyenkor nincs nyitva. Varosban is 6kor nyit leghamarabb. Azért nem olyan jó dolog ez a gyereknek.Éppen szoba tiszta történik néha baleset mindezt így vonaton buszon nyúzni akkorsem tenném. Ha nagyobb lesz talán, de ő elég későn lett szobatiszta.
2021. jan. 7. 08:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!