Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy bírjátok egy ellaposodott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy bírjátok egy ellaposodott langyos rossz kapcsolatban ha nem tudtok kilepni belőle anyagi és családi okok miatt?

Figyelt kérdés
😫
2021. jan. 6. 09:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/73 anonim ***** válasza:
52%

Rengetegen vannak eladók vagy dolgoznak a gyárba, de ők dolgoznak a pénzükért.

Látom még mindig nem érted, hogy az új szakmád semmit nem változtat, mert nincs 8 órád se dolgozni azt mondod. Soha nem fogsz dolgozni csak a párodon élni. Rengetek kifogásod van.

Ezt nevezed te arany életnek, hogy három műszakban dolgozik, fizeti a hitel helyetted is, eltart téged. Cserébe nem kap egy szerető feleséget.

Gondolom amíg a hitelt nem fizette vissza addig szabadulni se tud.

Magyarul kijelenthető, hogy őrök életében el fog tartani, mert nem tud szabadul a helyzetből.

Ilyenek után egyre jobban értem, mért vallanak be egyedül a fiatalok egy lakáshitelt, mért akarnak saját lakást. Mert, ha egy ilyen nővel összekerülsz akkor soha nem szabadulsz csak, ha lejár a hiteled addigra meg az életed nagy részét már leélted.

2021. jan. 6. 15:05
 42/73 A kérdező kommentje:

41 Jo nagy kamu amit írtál, néhány félreértést tisztáznék de nem állok le vitatkozni.

Tudok munkát vallalni de meghatározott ovival összeegyeztethető időben. Ezt párom is tudja, és nem itthon bulizok vagy szórakozok hanem ellátók mindent , gyereket nevelek és új szakmát tanulok.

Nem kell kamuzni, ő maga is megmondta attól mert már szerelem nincs köztünk emberileg fel lehet fogni ha én későn végeznék és ő is Nappalos akkor a gyerek az oviban ragad egyedül ?! Ez egy ilyen élethelyzet , ehhez kell alkalmazkodni.

Jah az egyedülről annyit ha fordulna a kocka és ő lenne a lányunk kal itthon sem lenne másabb ő se Supermen aki egyszerre van két helyen.

2021. jan. 6. 15:10
 43/73 A kérdező kommentje:

Kedves okoskodó 41

Ha neked kifogás te hogyan lennél egyszerre két helyen? Mert a munkáltatók nem épp megértőek és hazajutni busszal vagy autóval is idő.

2021. jan. 6. 15:11
 44/73 anonim ***** válasza:

Magyarul akkor megírtad nem tudsz munkát vállalni, mert nincs olyan munka ami igazodna a te életedhez.

Szerelem az egy fellángolás egy nagy lila köd ami elmúlik. Ott lesz a szeretett a bizalom, őszinteség a törődés ami összefogja a kapcsolgatott.

Rengeteg család megoldja az ovi iskola gondot, mert a két szülő dolgozik.

Én már rég fogtam volna a gyereket 2 hónapig elszenvedek vele az utazással, majd a pénzből albi és új élet. Kereshetek társat fizethetem a hitelt és minden megoldódna. Sült galamb várást sokan csinálják és nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, hogy eredménytelenül.

2021. jan. 6. 15:26
 45/73 anonim ***** válasza:
Amíg az anyagiakhoz ragaszkodsz addig nem tudsz boldog lenni...
2021. jan. 6. 15:27
 46/73 A kérdező kommentje:

44 Leirtam, tudok vallalni ami az ovihoz igazodik. Hányszor ismeteljem el? Műszakos lett volna azt pl semmiképp nem.

Könnyű mondani ez a megoldja dolgot de mégis hogyan? Teleportál hogy időben ott legyen és munkahelyén is? Valakitol ez mindig áldozattal jár és legtöbbször az anya az aki áldoz ezért.

2021. jan. 6. 15:29
 47/73 A kérdező kommentje:
Az albihoz kaució kell nem is kevés valamint egyedülállónak gyerekkel ki se adják nagyon. Ez legalább fix hely.
2021. jan. 6. 15:30
 48/73 anonim ***** válasza:
52%

2 havi fizetésed 300.000Ft mondjuk abból nem tudsz kivenni lakást és megélni havonta ne mond már.

Mért ne adnák ki az albit egyre több a piacon az üres lakás már kutyát macskát is vihetsz csak vegyék ki a lakást.

2021. jan. 6. 15:35
 49/73 A kérdező kommentje:

48 Kötelezettségem is van, tehát nem ennyi,valamint a gyerek kedvezményt pàrom veszi igénybe.

Nemtudom hol dobálják így az albikat, leírhatnád a hely nevét ? Ha nem is nekem de másnak segítség lehet. És igen bele trafáltál kutyák is vannak aztán nem látnák őket szívesen albérletben.

2021. jan. 6. 15:40
 50/73 anonim ***** válasza:
52%
Te nem akarsz ebből a kapcsolatból elmenni ez elég nyilván látható.
2021. jan. 6. 16:09
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!