Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy bírjátok egy ellaposodott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy bírjátok egy ellaposodott langyos rossz kapcsolatban ha nem tudtok kilepni belőle anyagi és családi okok miatt?

Figyelt kérdés
😫
2021. jan. 6. 09:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/73 A kérdező kommentje:

28 Városban lehet, hogy 6tól itt háromnegyed 7 ez biztos. Helyben a faluban jár óvodába, 3 évesen nem rángatnám magammal. Ráér majd bejárni ha nagyobb lesz.

Szakmáim: eladó, vendéglátó eladó, és amit most végzek pénzügyi ügyintéző.

2021. jan. 6. 13:18
 32/73 A kérdező kommentje:

29 3 éves gyereket nem ràngatnék vonat meg busz kombóval, ráér még hogy bejáró legyen.

Feketén lett volna de nem vállaltam el, fiatalon még be tudtak ezzel palizni de ma már óvatosabb vagyok ezzel, hogy egy face hirdetés se bejelentés se semmi alapján dolgozzak. Az akkori ügyből sem lett semmi dolgoztattak aztán bíróság tanúk és végül eredmény semmi.

2021. jan. 6. 13:21
 33/73 A kérdező kommentje:
Számtalan helyre beadtam a jelentkezésem de legtöbbször nincs reakció, vagy műszakozás lenne ami nem megoldható.
2021. jan. 6. 13:23
 34/73 anonim ***** válasza:

Akkor ezek szerint nem is tudsz fekete munkát csak láttál valami hirdetést. Amúgy szerintem otthon is lehet keresni pénzt havonta pár tízezret akár kreatív dolgokkal, online munka, felesleges dolgok eladása, olcsón megveszel valamit nagy tételben és egyesével eladogatod. Aki akar tud pénzt keresni.

40 napot kellene a 2 hónap alatt vinni a gyereket ami szerintem elfogadható. Két hónap alatt meglenne az albérlet és kaució és maradna egy fizetésed kajára. Szóval ez a megoldás is járható.

Pénzügy szakmás se lesz olyan amit 8 órában csinálnál.

Igazából ebből a kapcsolatból csak egy szerető hiányzik neked. Párod fizet mindent így anyagi gondod nincs aztán a többit megoldja a szerető úgy is van rá napi 8 órád amiben semmit nem csinálsz.

2021. jan. 6. 13:36
 35/73 A kérdező kommentje:

34 Azért ezzel a szakmával több lehetőség lesz mint vendéglátó eladóként ,igaz azt is szerettem csinalni de ma már nem tudnék rendezvényeket vallalni vagy késői zárást ( oké most a covid miatt amugysem )

Eladni használt dolgokat szoktam, de ez csak pár Ft , nincsenek felesleges nagyértékű holmijaink.

Köszi a feltételezést de mindent értsd mindent én csinálok, a férfi munkákat is így a “semmit” nagyon nem helytálló. Plusz mellette tanulok egy számomra teljesen új területen ahol sokat kell tanulnom ,hogy meg tudjak felelni és ez mind idő.

Szeretőre ha akarnék se maradna időm, rossz így de szeretőt nem akarok.

2021. jan. 6. 13:53
 36/73 anonim ***** válasza:

Eladót rengeteg helyre keresnek minden 10. üzletre ki van írva így nem hinném, hogy nem lenne lehetőséged.

Pénzügy meg olyan ahol túlórád lesz így ezt nem tudod majd vállalni 6 órára nem keresnek embert.

Gondolom ez egy OKJ képzés ahol mindenkit átengednek mint ahogy szoktak így nem hiszem, hogy olyan sokat kellene hozzá tanulni. Majd az első munkahelyen megtanulja aki odakerül amúgy is folyamatosan változnak a dolgok szinte évente. Ez is egy olyan szakma a sok OKJ képzésnek hála, hogy sokan vannak és alulfizetik őket. Ha valakit kirúgnak 1-2 nap alatt már van új jelentkező a pozícióra.

Most azt mondod annyi munkád van otthon, hogy dolgozni és pénz keresni arra nem marad időd. Vicc....

Panaszkodsz, hogy mennyire rossz neked nem tudsz rajta változtatni. Kaptál több öltetett, de mindig csak a kifogásokat keresed. Voltak akik leírták, hogyan oldották meg ezeket a problémákat az életükben. Te csak várod a csodát! Párodat jobban sajnálom ebben a helyzetben amibe került mint téged!

2021. jan. 6. 14:14
 37/73 A kérdező kommentje:

36 Nem kellene kiforgatni a másik szavait, igen sok a dolgom itthon, de vannak prioritások, ha dolgozni kellene mennem éppen akkor nem állnék le az udvart rendbetenni helyette. De így ha itthon vagyok csinálom mindent amit tudok,bírok.

Hidd el van tapasztalatom benne, 12 órát állni van,hogy éhen a kereskedelemben attól csak jobb lehet a pénzügyi munka. Egyébként ha azt nézed egyik kutya másik eb, eladóból sokkal több van ,300 körüli jelentkező volt egy kis fabódé boltban....

Páromat nem kell sajnalni , arany élete van itthon semmi dolga. Ő is azt mondta tudja hogy ami lenne meló egyszerűen képtelensét elvállalni meg összeegyeztetni ő meg szintén össze-vissza dolgozik.

2021. jan. 6. 14:24
 38/73 anonim ***** válasza:
De én még mindig nem értem mit nem lehet összeegyeztetni reggel 7 és du 4között ?Hogy képzeled el a későbbiekben meddig fog eltartani a férjed ?
2021. jan. 6. 14:29
 39/73 A kérdező kommentje:

38 Ha később végzek nem tudok elmenni a gyerekért. Nagyszülők nem élnek az én részemről, nincs segítség. Sok helyen korai kezdést vagy késői zárást várnak el ,nem tehetem meg,hogy este 7 ig dolgozzam plusz az út mikor 5ig legkésőbb az óvodába kell érni.

Hiana kerestem normal munkaidos munkát.

2021. jan. 6. 14:31
 40/73 A kérdező kommentje:
Addig fog eltartani amíg muszáj. Ő is látja ,hogy nem lehet elvállalni kis gyereket magára hagyni, először agyaltunk rajta ő is akarta magát más beosztásba kérni (állami munkahely) de nem lehetett.
2021. jan. 6. 14:32
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!