Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy bírjátok egy ellaposodott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy bírjátok egy ellaposodott langyos rossz kapcsolatban ha nem tudtok kilepni belőle anyagi és családi okok miatt?

Figyelt kérdés
😫
2021. jan. 6. 09:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/73 anonim ***** válasza:

Mivel várost nem írtál, hogy hol akarsz albérletet keresni így nehéz neked ajánlani.

Hol is akarsz albérletet kivenni?

Győrben például omlik össze a piac már 10-20e Ft olcsóbb és engednek többet minden a főbérlők.

2021. jan. 6. 16:10
 52/73 A kérdező kommentje:

50 De igen, de attól még az észérvek vezetnek nem az,hogy már nem vagyok szerelmes hanem kvázi lakótárs.

51 A lakóhelyem nem írnám ki, nem akarom felfedni magam. Vidéki megyeszékhelyről van szó albérlet egyáltalán nem olcsó, kismillió feltétellel.

2021. jan. 6. 16:17
 53/73 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem keress egy ovodat, ahol konyhara, vagy dadusnak felvesznek es megvan a lanyodnak is a hely, meg a felugyelet is okes. PAr evet igy lehuzhatsz, addig a tanulast is befejezheted. En kozelebb is koltoznek a kozos hazat pedig eladnam, vagy a ferjeddel kivasaroltatnam a reszed. A gyerek pedig kivaloan alkalmazkodik mindenhez, mert a vilag olyan szamara, ahogy te bemutatod neki. Majd ha meglesz a magahoz valo esze, akkor ugyis rajon, hogy szemuveget kene cserelni.
2021. jan. 6. 16:22
 54/73 anonim ***** válasza:

Pufff hát így nehéz bármit is mondani.

Győr is vidék egy az egyik legdrágább Budapest után az albérlet piacon.

2021. jan. 6. 16:23
 55/73 A kérdező kommentje:

53 Köszi megpróbálom ezt is.A szakmát már 6 hónap múlva befejezem egyébként, abban bízok úgy könnyebb lesz majd.

A párom sem tudja kifizetni a részem,ennyire azért nem keres jól.

Néha neki is elege van de mindig mondja inkább ezt nyögjük ki mint egy idegen zsebét tömnénk.

2021. jan. 6. 16:41
 56/73 anonim ***** válasza:
52%

Nekem nagyon úgy tűnik hogy nem is akarsz megoldást. Úgyhogy maradsz ebben a helyzetben, ez van.

Én 3 gyerek mellett is dolgozok 8 órába, aki akar az talál munkát, főleg a kereskedelemben.

Sok sikert.

2021. jan. 6. 16:49
 57/73 A kérdező kommentje:

56 Ha nagyobbak a gyerekek akkor elhiszem, vagy ha van segítséged

Egyébként csak belerúgás a másikba.

A te kedvedért sem lesz a más a nyitvatartás semelyik boltban.

2021. jan. 6. 16:53
 58/73 anonim ***** válasza:
52%

Nem akartam belédrúgni csak azt látom hogy bármit írnak semmi nem jó.

A kicsi 3 volt mikor elkezdtem dolgozni. Amúgy a párod is vállalhatja ám vagy a reggeli ovit, vagy elhozni. Ugyanúgy szülő mint te.

2021. jan. 6. 16:57
 59/73 A kérdező kommentje:

58 Műszakozik, nem tudja elvállalni csak az éjszakás előtt a haza hozatalt. A reggelek nem lennének megoldva akkor sem.

Bocsánat de számomra tényleg rejtély melyik bolt zár olyan hamar,hogy ez megoldható lehessen. Vagy tényleg akkor segítség kell, de nekem nincs.

2021. jan. 6. 17:00
 60/73 anonim ***** válasza:
Nem tudsz a kérdezőn segíteni ugyan azt ismételgeti folyamatosan. Egy talpraesett nő simán megoldaná a helyzetet.
2021. jan. 6. 17:03
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!