Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy bírjátok egy ellaposodott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy bírjátok egy ellaposodott langyos rossz kapcsolatban ha nem tudtok kilepni belőle anyagi és családi okok miatt?

Figyelt kérdés
😫
2021. jan. 6. 09:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/73 anonim ***** válasza:
100%
Én két óvodás korú gyerekkel hagytam ott a férjem közös lakáshitel ugyan nem volt de a ház az övé így albérletbe mentünk.Nagyon sokat dolgoztam hogy megéljünk a gyerektartás és a családi pótlék ment a rezsibe és az albérletre.De felneveltem őket egy nyugodt boldog környezetbe persze nem tudtam mindent megadni nekik de ami kellett az megvolt.Azóta már nagyok de egy percig sem bántam meg hogy akkor léptem.Nehéz volt nagyon de túléltük és azóta van két boldog és hálás kamasz gyermekem és nem egy boldogtalan megkeseredett anya nevelte fel őket.
2021. jan. 6. 11:13
 12/73 A kérdező kommentje:
11 És mit dolgoztál ami mellett megoldható volt a két gyerek rendezése ?? Mert nálam főként ez a baj.... még ha szegények lennénk az nem lenne beosztanánk gond de így...
2021. jan. 6. 11:19
 13/73 anonim ***** válasza:
100%
Egy varrodában dolgoztam ahol 7-től 4-ig tartott a munkaidő.Aztán ahogy nőttek és elkezdtek önállóbbak lenni mert muszáj volt nekik 2 műszakba dolgoztam egy gumigyárba ahol sokkal több volt a pénz de a költség is az iskola miatt.
2021. jan. 6. 11:24
 14/73 A kérdező kommentje:
Sehova nem vesznek fel hiába jelentkezem, addig meg Nemtudok lépni.Műszakos meló itt is lenne, de azt egyedül?! 3 éves még sokára lesz önálló....
2021. jan. 6. 11:27
 15/73 anonim ***** válasza:
90%
Kérdező neked nem elég rossz még mindig ahoz ,hogy lépj. Falusi vagy ???És ??Ott nem kelnek el a házak ?Akkor te miért ott vettél?Azt hiszed csak a városban boldogul az ember ?Ez mind mind kifogás. Előbb utóbb lesz mindkettőtöknek szeretője és ennyi. Senki nem mondja,hogy a 3évesed ne neveld.De jobban takarózol vele mint kellene.
2021. jan. 6. 11:31
 16/73 anonim ***** válasza:
6%
Akkor várj amig nagyobb lesz mást nemigazán tudsz csinálni.
2021. jan. 6. 11:32
 17/73 anonim ***** válasza:

Hány szobás az ingatlan?

Ha van két szoba, vagy egy szoba +egy nappali, akkor élhettek ezentúl külön életet.

Ha faluban éltek, biztos van itt másik kisgyerekes háztartásbeli, vagy idős néni. Egy kis pénzért biztosan elvállalnák hogy elhozzák a gyereket oviból, és vigyáznak rá amíg haza nem érsz. (Mondjuk alkalmanként 1000 forintért. Akkor igaz hogy 25-30.000 rámenne a dadusra, de akkor is legalább 60.0000rel több lenne mint így+ később több eséllyel találsz munkát.)

A másik opció a részmunkaidős állás.

2021. jan. 6. 11:45
 18/73 anonim ***** válasza:
100%

Az a megoldás mért nem működik, hogy te elviszed a gyereket az apja meg haza hozza?

Lakásotok mellett mért kell 2 albérletet kivenni? Az mért nem megoldás, hogy férj marad a házban, mert ő fizeti úgyis a hitelt, te meg kiveszel egy albérletet a gyerekkel olyan helyen ahol tudsz dolgozni és az ovi is megoldott.

Szerintem itt a férjed sokkal szarabb helyzetben van egy hitel amit ő fizet ő tart el benneteket. Ha elváltok akkor lesz egy fél lakása vagy eladva pénze és újból fizetni a hitelt, hogy legyen egy saját lakása. Mellette még jön majd a gyerektartás.

2021. jan. 6. 11:46
 19/73 anonim ***** válasza:
Várjátok tovább a lottót :D előttem mindenki leírt mindent...
2021. jan. 6. 11:52
 20/73 A kérdező kommentje:

15 Azért faluban vettunk mert nyilván olcsóbban jobb körülmények között élhetünk , ennyiből városban normális környéken nem jött volna ki egy 3 szobás ház.

17 3 szobás vagyis ha szoszerint nézzük 2 és fél ( egy nappali egy háló egy gyerek szoba ) a Nappalit a konyhától csak boltív választja el, nem zárható külön szoba.

Keresek részmunkaidőst is,nem válogatok. Volt,hogy megorultem a 4 órásnak aztán kiderült a felosztása össze vissza lenne hogy reggel 8-12 hol este 6-10 ( Covid előtt )

18 Az apja is műszakban van, ilyenben nem tud segíteni. Nappalos napjain egyáltalán nem, éjszakás napokon érte menni el tud,a reggel az kérdéses.

2021. jan. 6. 12:00
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!