Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy bírjátok egy ellaposodott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy bírjátok egy ellaposodott langyos rossz kapcsolatban ha nem tudtok kilepni belőle anyagi és családi okok miatt?

Figyelt kérdés
😫
2021. jan. 6. 09:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/73 anonim ***** válasza:
Semmi értelme a lottónak nyertek egy kis összeget az semmit nem old meg. Ráadásul annak úgyis csak a fele a tied a másik fele meg az övé lesz.
2021. jan. 6. 12:00
 22/73 A kérdező kommentje:
Azért ennyire nem egyszerű hogy akkor menjen érte az apja, ha itthon lenne nyilván elmegy érte attól mert köztünk nincs olyan viszony a lànyàt imádja.
2021. jan. 6. 12:00
 23/73 A kérdező kommentje:

21 Ha az a kis összeg ( relativ kinek mi a kicsi) egy tehermentes házra jobb helyen elég máris sokkal előrébb vagyok vele.

Nem palota ra vagy luxusra vágyom én csak egy normális nyugodt életre.

2021. jan. 6. 12:02
 24/73 anonim ***** válasza:

Ha este elmegy érte akkor te reggel elviszed így már rögtön van egy napon amikor tudsz dolgozni 8 vagy 12 órában. Érdemes Lenne 3x12 órás munkát keresned.

5Lottó most a 4-ért 2.441.725 Ft gondolom ez az összeg egyből belemenne a hitelbe és semmi nem változna. Ugyan úgy kellene tovább fizetni neked nem lenne munkád...

Szerintem ebből a pénzből normális helyen normális házat nem veszel. Önerőnek se jó, hisz van hiteled, munkád nincs így hitelt se kapsz.

2021. jan. 6. 12:17
 25/73 anonim ***** válasza:

Szerintem ne várj a lottóra.

Más emberek is dolgoznak óvodás korú gyerek mellett, emiatt általában az a jellemző, hogy óvodák 6-17-ig vannak nyitva. Az 11 óra. Szóval nem találsz 8 órás munkát, ami ebbe beleférne napközben?

Valójában megrekedtél, és nem fogsz lépni, inkább mindenféle kifogással élsz. Előttem már írták, amint lesz munkád, a férjed maradjon a házban, te meg menj albérletbe a gyerekkel, akár másik városba is, ahol több a munkalehetőség. Igen, kicsit kényelmetlen lesz, nehéz, vagy maradhatsz még 10 évig a férjeddel, közben a gyereked felcseperedik egy ilyen közönyös környezetben.

2021. jan. 6. 12:28
 26/73 A kérdező kommentje:

25 Nem találok 8 órás munkát ami ebben az időben( bejárással együtt) beleférne, pedig most végzem a 3. szakmámat nem 8 általánosom van.

Elsőként az ovihoz, másodrészt párom beosztásàhoz kell alkalmazkodnom és ezek után gondolhatok egyáltalán magamra.

Az albérlethez kaució is kell meg az induláshoz elég sok minden, erre nincs plusz pénz már. Jo lenne ha csak az elhatározás hiányozna de a nincsből nem lehet fizetni albérletet.

A költözés a városba max a 20 km-és bérlet árával segítene, mert most is ott nézek állásokat. Gyerek előtt is ott dolgoztam, akkor nem tulzas válogathattam de szabad is voltam nem számított mikor végzek ,hogy jutok haza, lesz e főtt kaja. Most azért más a prioritás.

2021. jan. 6. 12:50
 27/73 A kérdező kommentje:
Lemaradt : Nem 6tól van az óvoda hanem leghamarabb háromnegyed 7.
2021. jan. 6. 12:53
 28/73 anonim ***** válasza:

Nekem a kisebb gyerekem még óvodás, 6-tól vannak nyitva. A nagyobb két városban is járt óvodába. Mindkettő 6-tól volt nyitva.

Hogy ne kelljen bejárással foglalkoznod, ezért írta valaki, hogy eleve a városban keress albit. Kauciót meg szedd össze kisebb munkákkal, adj el ezt-azt.

Valami otthoni munka? Milyen végzettségeid vannak?

2021. jan. 6. 13:01
 29/73 anonim ***** válasza:

Mért nem viszed a gyereket a városban egy óvodába? Reggel együtt elindultok beadod a gyereket majd végeztél a munkában átveszed és hazabuszoztok.

Albérletet kiadják 1 hónap kaucióval lehet ilyet találni nem mindenhol kérnek két hónapot. Mi kell az indulásához? Többsége gépesített és bútorozott vagy részben bútorozott.

Írtad hogy tudnál feketén dolgozni akkor úgy is összeszedheted pár hónap alatt és akkor mennél albérletbe meg szereznél egy munkát.

2021. jan. 6. 13:08
 30/73 anonim ***** válasza:
Semmi nem tetszik neki amit az emberek 99 %a csinál egy ilyen helyzetben,vagy alapjáraton ha a gyermeke betöltötte a 3évet. Inkább ésszerűen vár a lottóra. Erre mit lehet mondani ?Javítsd meg a kapcsolatot.Ezt még nem tanácsolta senki.
2021. jan. 6. 13:17
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!