Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet narcisztikus ferfival szakítani?
Szia, sorstársad vagyok, de nekem szerencsém volt, mert az én exem amúgy egy gyáva szar, végül fizikai bántalmazás nem történt.
Azt javaslom, a telefonodra telepíts hívásrögzítő alkalmazást, illetve minden csetről képernyőképeket készíts. Később jól jöhet.
Sok tippet leírtak előttem, a megoldás mindig az adott személytől is függ.
A teljes eltűnés jó ötlet nem tudod megoldani?
21.-nek.
Rád töri a lakásajtót? Legjobb! Lefejeled a falat, hogy nyoma legyen, és hívod a rendőröket, és a mentőt! Garantáltan beviszik. Ha meg olyanok a mai srácok, mint mi voltunk, akkor az előállítás közben el is fog esni a lépcsőn. >:)
Ja amúgy egy nárcit soha de soha nem tudsz oly módon leépíteni, hogy ne akarjon bosszút állni és ne érezze sértettnek magát.
Ez a nárcizmus lényege. Képesek még évekkel később is áskálódni, ha mondjuk válásról van szó, vagyonmegosztásról, ilyenekről.
25.-nek.
És az egész családban nincs senki, aki tud venni egy paprikasprayt, meg egy 50 centis vascsövet?
Ez mindig igy működik, fenyegetés fenyegetés hátán, azt mondja, hogy mindenkit bántani fog, csak hogy kényszerítve legyél és az történjen amit ő akar.
Családja neki is van, ő se annyira sérthetetlen mint gondolja.
Ha az én életemet tenné tönkre, velem bánna így, visszakapná kamatostól.
Az én mottóm erőszakos helyzetekben a "kezdeményezni tilos, visszaadni kötelező"
Mindenképp beszélj róla a családoddal, barátaiddal a kollégáiddal és a rendőrséggel is. Ne szégyelld magad, nincs miért! Hidd el, azonnal segítenek, ha tudják mi a baj. Nem vagy egyedül, nagyon sok nő van hasonló helyzetben sajnos.
Merj segítséget kérni, ez az egyetlen esélyed a változásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!