Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet narcisztikus ferfival szakítani?

Figyelt kérdés
Szerencsere nem elunk egyutt. Elvarja, hogy minden idom vele toltsem ennek ellenere probalom minimalizalni a talalkozasokat. Sajnos bedoltem a kezdoleges kedveskedesnek, teljesen mas arcat mutatta.... Allando a fizikai, lelki bantamazas, terrorizalas. Sajnos tudja hol lakom es dolgozok. Rendszeresen fenyeget,hogy odajon es bantani fog engem es masokat is. (Ezert az egyert szoktam talalkozni vele) Ideiglenesen "lecsillapitom ezzel". Allando jellegu a zsarolas, fenyegetes. Azt gondolom a rendorseg ezzel semmit sem tudna kezdeni es csak felhergelnem. Mindennek elhord a masik pillanatban pedig "nagyon szerelmes" tobbszor is kertem,hogy vessunk veget ennek, mert nem mukodik.Hogyan lehetne ennek veget vetni,ugy hogy ne akarjon nekem artani?

2021. jan. 3. 20:20
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
Arra lettem volna kivancsi,hogy milyen modszerrel leher ugy leepiteni egy ilyen embert,hogy a legkevesbe erezze magat sertettnek es ne akarjon balhezni.
2021. jan. 4. 08:58
 22/37 anonim ***** válasza:
100%

Szia, sorstársad vagyok, de nekem szerencsém volt, mert az én exem amúgy egy gyáva szar, végül fizikai bántalmazás nem történt.

Azt javaslom, a telefonodra telepíts hívásrögzítő alkalmazást, illetve minden csetről képernyőképeket készíts. Később jól jöhet.

Sok tippet leírtak előttem, a megoldás mindig az adott személytől is függ.

A teljes eltűnés jó ötlet nem tudod megoldani?

2021. jan. 4. 09:40
 23/37 anonim ***** válasza:
86%

21.-nek.

Rád töri a lakásajtót? Legjobb! Lefejeled a falat, hogy nyoma legyen, és hívod a rendőröket, és a mentőt! Garantáltan beviszik. Ha meg olyanok a mai srácok, mint mi voltunk, akkor az előállítás közben el is fog esni a lépcsőn. >:)

2021. jan. 4. 09:41
 24/37 anonim ***** válasza:

Ja amúgy egy nárcit soha de soha nem tudsz oly módon leépíteni, hogy ne akarjon bosszút állni és ne érezze sértettnek magát.

Ez a nárcizmus lényege. Képesek még évekkel később is áskálódni, ha mondjuk válásról van szó, vagyonmegosztásról, ilyenekről.

2021. jan. 4. 09:48
 25/37 A kérdező kommentje:
Megtudnam oldani az eltunest, csak tobbszor is fenyegetett a csaladommal,hogy idejon es oket is bantja. Ettol felek a legjobban....
2021. jan. 4. 10:12
 26/37 anonim ***** válasza:
73%

25.-nek.

És az egész családban nincs senki, aki tud venni egy paprikasprayt, meg egy 50 centis vascsövet?

2021. jan. 4. 10:45
 27/37 anonim ***** válasza:
77%

Ez mindig igy működik, fenyegetés fenyegetés hátán, azt mondja, hogy mindenkit bántani fog, csak hogy kényszerítve legyél és az történjen amit ő akar.

Családja neki is van, ő se annyira sérthetetlen mint gondolja.

Ha az én életemet tenné tönkre, velem bánna így, visszakapná kamatostól.

Az én mottóm erőszakos helyzetekben a "kezdeményezni tilos, visszaadni kötelező"

2021. jan. 4. 11:06
 28/37 A kérdező kommentje:
Koszi,hogy irtok! Senkivel sem merek errol beszelni a kornyezetemben...
2021. jan. 4. 11:38
 29/37 anonim ***** válasza:
35%
Drogot a táskájába, és ráhívni a rendőröket!
2021. jan. 4. 11:42
 30/37 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképp beszélj róla a családoddal, barátaiddal a kollégáiddal és a rendőrséggel is. Ne szégyelld magad, nincs miért! Hidd el, azonnal segítenek, ha tudják mi a baj. Nem vagy egyedül, nagyon sok nő van hasonló helyzetben sajnos.

Merj segítséget kérni, ez az egyetlen esélyed a változásra.

2021. jan. 4. 12:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!