Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet narcisztikus ferfival szakítani?

Figyelt kérdés
Szerencsere nem elunk egyutt. Elvarja, hogy minden idom vele toltsem ennek ellenere probalom minimalizalni a talalkozasokat. Sajnos bedoltem a kezdoleges kedveskedesnek, teljesen mas arcat mutatta.... Allando a fizikai, lelki bantamazas, terrorizalas. Sajnos tudja hol lakom es dolgozok. Rendszeresen fenyeget,hogy odajon es bantani fog engem es masokat is. (Ezert az egyert szoktam talalkozni vele) Ideiglenesen "lecsillapitom ezzel". Allando jellegu a zsarolas, fenyegetes. Azt gondolom a rendorseg ezzel semmit sem tudna kezdeni es csak felhergelnem. Mindennek elhord a masik pillanatban pedig "nagyon szerelmes" tobbszor is kertem,hogy vessunk veget ennek, mert nem mukodik.Hogyan lehetne ennek veget vetni,ugy hogy ne akarjon nekem artani?

2021. jan. 3. 20:20
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
Sajnos 120kg-os izmos sracrol beszelunk aki rettento agressziv. Aki nem ertette,hogy miert jottem vele ossze es miert nehez elhagyni: az elejen jott a beetetes, iszonyat figyelmes volt, kedves, ugy mutatta magat,hogy mennyi kozos van bennunk stb... a kovetkezmenyektol felek, es attol hogy megprobalna kart tenni bennem/ esetleg masban. Koszonom a valaszokat! Sajnos sok koron mar tul vagyok, egy pioca...
2021. jan. 3. 21:24
 12/37 anonim ***** válasza:
100%
Akkor marad az eltűnés. Közösségi média kilőve, munkahelyváltás és senkinek se szólva elköltöznék a nagyimhoz hosszú hónapokra, a lakást meg kiadnám, ha nem albérlő vagyok ott.
2021. jan. 3. 21:34
 13/37 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem az is közrejátszik abban, hogy nem száll le rólad, hogy nem tart tőled semmilyen szinten.

Az én apám rendőr volt és megtanította hogyan védjem meg magam ha valaki bánt. Röhejesen hangzik, de bár csak 54 kilós vagyok, érzik hogy nem jó velem ujjat húzni. Erősebb nálam? Nem gond. Ha megver én kivárom amíg elalszik és ő a kórházban fog magához térni. Nem férek hozzá amíg alszik? Az sem gond. Legalább 10 féle könnyen hozzáférhető növényt, tisztitószert ismerek ami mérgező és ő ugyanúgy a kórházban köt majd ki.

2021. jan. 3. 21:56
 14/37 A kérdező kommentje:
Utolso: Talalekony vagy az biztos!😃 Nalam ez mar nem jonne be, mert tudja hogy nem vagyok ez a tipus. Oszinten szolva konkretan rettegek tole....megkeseriti a napjaim.
2021. jan. 3. 22:23
 15/37 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp menj pszichológushoz, lehetőleg olyanhoz, aki már foglalkozott bántalmazottakkal. Ez nem egy azonnali megoldás, de mindenképpen erősít és kitartó munkával kigyógyít abból, hogy szóba állj ilyen állatokkal. A NaNE oldalán több jó leírást találsz bántalmazókról és hogy hogyan lehet szabadulni tőlük. A segélyvonalukat is felhívhatod, csak azt türelmesen kell, mert túlterheltek. Mindenképpen erősítsd a szociális hálódat, mondd el a barátaidnak, munkatársaidnak, családodnak a szitut, kérd hogy segítsenek, ha mással nem, a jelenlétükkel. Próbáljanak elkísérni, bárhova mész, rendszeresen hívjanak telefonon. Ez önmagában is riasztó a bántalmazóknak, de ha valahol mégis egyedül maradnál vele, legalább van fogódzkodó. Amikor kiadod az útját, mindenképpen legyen veled valaki, lehetőleg egy vagy több férfi, akik kellően szigorúan néznek rá - a szavaid nyomatékosítása végett.
2021. jan. 3. 22:34
 16/37 anonim ***** válasza:
100%
Mivel agresszív, szerintem ez esetben telefonon vagy neten is szakíhatsz vele! Miután megbeszéltétek, hogy vége, tiltod és tartod a no contactot. Már most is bánt, azért eltűrni a bántalmazást, hogy a jövőben ne bántson, ha elhagyod, butaság. Egyik barátnőmet úgy megverte az exe aki akkor még a párja volt, hogy bírósági ügy lett belőle. Szintén nagy darab srácról beszélünk. Ő is fenyegetőzött sokáig meg figyelgette barátnőmet, de a nyilt utcán nem bántotta es egy idő után keresett mást, akit sanyargathat...
2021. jan. 4. 02:53
 17/37 anonim ***** válasza:
100%
fogalomzavarban vagy, ez nem narcizmus
2021. jan. 4. 05:52
 18/37 A kérdező kommentje:
Szerintem meg tipikus narcisztikus. Szerinted miert nem?
2021. jan. 4. 08:43
 19/37 anonim ***** válasza:
64%

" 11/18 A kérdező kommentje:

Sajnos 120kg-os izmos sracrol beszelunk aki rettento agressziv."

És? Nálunk is volt ilyen problémája a kolléganőnek. Az egyik portás, egy ex-rendőr, meló után, egy üveg wiskey és némi kp.-ért "megbeszélte" vele a dolgot. A srác már aznap költözött.

2021. jan. 4. 08:52
 20/37 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy tole mindenki retteg, elmebeteg. Nagyon sajnalom,hogy ebbe a helyzetbe kevertem magam. Megmondom neki ma,hogy nem talalkozunk tobbet, csak attol felek,hogy rank tori a lakas ajtot.
2021. jan. 4. 08:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!