Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem akar kielégíteni, mit tegyek?
Szia kerdezo en emberekkel foglalkozom es nagyon jellemzo amit leirsz. Sokan jonnek azzal hogy nem jo a szex de gyorsan hozzateszik hogy "de amugy azon kivul jol mukodik a kapcsolat." En ebben nem hiszek. Egyszeruen az embereknek kell az onigazolas hogy miert vannak egy rossz kapcsolatban, azert fenyezik a tobbi reszet de mindig ki is szokott derulni hogy a kapcsolat tobbi resze se mukodik. Es te is leirtad hogy amugy kommunikalni se tudsz vele normalisan. Ez a gyoker problema nalatok, a szex csak a tunete.
"de úgy gondoltam, hogy a kapcsolatunkért ennyi áldozatot hozhatok, hiszen nagyon szeretem őt"
Szerinted jo az ha egy kapcsolat nem arrol szol hogy milyen mertekben gazdagitja az eleted a masik hanem hogy aldozatot kell hoznod?
Ezt a kapcsolatot a megszokas tartja ossze es szerintem az onbizalmad alacsony azert ragaszkodsz. Az hogy neha kedves meg foz teat 50 eves korban elfogadhato hogy fontos szempontok.
Egyebkent sajnallak mert ertelmes vagy, latszik hogy tenyleg akarsz tenni a dolgokert es ha egy jo emberrel lennel, fantasztikus kaocsolatod lehetne. De jelenleg egy olyan embert akarsz megvaltoztatni aki nen akar es ennyi erovel kofalakat is dongethetnel.
#31:
Emberekkel foglalkozol és le "gyökér" - ezed a pasiját... 😂
5 éve kielégületlen vagy.
A népi jóslás szerint a következő 5 évben is az leszel
Miért mentél hozzá vissza?
Ilyen szexuális kulturálatlanságú ember mellől dobbantani kell - főleg, hogy megtapasztaltad, milyen egy normális aktus -, nem újrakezdeni.
A párod abszolút nem figyel rád, nem érdekli, te mit szeretnél, egy önző vakarcs. Még mennyi évet akarsz elpazarolni vele? Neked is csak egy életed van, rakd ki a szűrét, és keress egy férfit!, akinek fontos az is, hogy te mit szeretnél.
Mit tegyél?
Rendelsz egy kis műanyag barátot, és megoldod.
Szerzel egy kis húsvér barátot és megoldod.
Olyan nincs, hogy együtt is maradtok, meg ő hirtelen meg is változik varázsütésre amire 5 évig nem volt képes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!