Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem akar kielégíteni, mit tegyek?
20-as vagyok.
Tulajdonképpen a kapcsolatotok minden egyéb szintjén ugyanúgy áll hozzád, mint ahogyan a szexuális életetekben.
23igen, de cseszhezed ha közben nem jo a szex. Mert hogy az is igen fontos.
Szóvá tetted, mégsem változtat rajra
Szia!
A 14es válaszát annyival egészíteném ki (egyébként teljesen egyet értek vele)
Hogy már rég túl vagytok a megbeszélésen és a történjen végre valami időszakon is.
Itt nincs mire várnod. Persze, szereted meg az x év...ezt vagy elfogadod így és tovább szenvedsz benne vagy kilépsz,mielőtt ő fog.
Egyébként ha tippelni kéne, akkor majd ő fog, te pedig értetlenül nézel majd, hogy mennyi mindent megtettél, kitartottál és mégis te lettél faképnél hagyva.
Akkor fogod igazán sajnálni és megérteni, hogy fölöslegesen raboltátok egymás idejét.
Lelkileg hazavág az ilyen fajta elutasítás, mert nálatok nem kettőtökről szól a szex,hanem csak róla.
Ha azt nézed, hogy mennyire vagytok fiatalok és, hogy nem egy több évtizedes kapcsolatban éltek, szerintem elég aggasztó, hogy ez egy állandósult probléma.
Ha lenne jó és rossz időszak felváltva, akkor azt mondom legalább van hová vissza küzdenie magát az embernek.
De nálatok volt ilyen?
Mitől változna?
Hiszen már beszéltél vele,mégsem foglakozik vele.
Engem ez zavarna a legjobban.
Tenyleg nem fog valtozni. O erzelmileg ennyit tud.
Ha budapesti vagy ugorj fel hozzam. Felnyallak a falra, mint egy tapetat. Meg bele is pisilhetsz a szamba, ezek (de csak ezek) nalam megengedettek.
Imadok nyalni. Sosem ertettem, ferfitarsaim miert nem szeretik egy kimutatas szerint. En meg tudnak sokszor zabalni a not.
Na mindegy.
LOL :)
5 éve vagy egy ilyen emberrel, és még töprengsz, hogy mit tegyél.
Komolyan, egyetlen férfi volt az egész faluban? Vagy egy lakatlan szigeten vagytok?
Aztán újabb 5 év múlva, 2 gyerekkel a háta mögött jön az ilyen kérdező, hogy "honnan tudhattam volna, hogy ilyen emberhez megyek hozzá"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!