Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sok pénzt kell hazaadnom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok pénzt kell hazaadnom a férjemnek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

310 a fizetésem, 150-et haza kell adnom, nekem ez nagyon sok. Nem tudok félretenni sem. Ha szólok neki csak kiakad :( Csak szerintem túl sok ez?

Ez is én vagyok:

https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__egyeb-ker..

2020. dec. 26. 13:30
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:

30, a stílusodhoz ezúton gratulálok. A kauciót sem tudnám összeszedni. Mindegy, köszönöm a normális válaszolóknak! Átgondolom és leülök a férjemmel beszélni, nagyon kijózanító volt ez a beszélgetés, de nem bírom a 30-as típusú stílust, elnézést.

Boldog Karácsonyt!

2020. dec. 26. 15:16
 32/34 anonim ***** válasza:
100%

Hogy jogilag helyrerakjuk a helyzetet.

Ami a házasság előtt a tietek volt, készpénz, autó és lakás az mindenkié marad, ami volt (ha van bankhitel, akkor a már visszatörlesztett részt + az önerő aránya a lakásban).

A házasság alatt szerzett bevételek fele-fele arányban osztódnak. A bútorok öt év után közös tulajdon (kivéve, ha személyes használati tárgy vagy örökség vagy egyértelműen egy személy kapta ajándékba).

Tehát nincs olyan, hogy ő megtakarított 3 milliót, miközben te feléltél 2-t. A végén tied kéne, hogy legyen az eredeti 2 milliód a háromból (hogy a lakás árában vagy máshogy, az mindegy) és a plusz egy millió fele.

2020. dec. 26. 15:35
 33/34 anonim ***** válasza:
50%

#24, ne parázz, azért

Én is albérletben lakik 5/7-ed gyerekeknél ( a napok száma szerint osztva)

Aés szerencsére az is belefér, hogy a felnőtt, régóta munkanélküli gyerekemet is támogatom.

2020. dec. 26. 15:44
 34/34 anonim ***** válasza:
Minden költséget dobjatok szét kettőbe, vagy ne legyetek külön kasszán
2020. dec. 26. 16:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!