Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sok pénzt kell hazaadnom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok pénzt kell hazaadnom a férjemnek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

310 a fizetésem, 150-et haza kell adnom, nekem ez nagyon sok. Nem tudok félretenni sem. Ha szólok neki csak kiakad :( Csak szerintem túl sok ez?

Ez is én vagyok:

https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__egyeb-ker..

2020. dec. 26. 13:30
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Ő a gyerekem apja. Nem is lenne hová mennem.
2020. dec. 26. 14:30
 22/34 anonim ***** válasza:
39%

21.-re.

Nem volt kötelező szülnöd, vagy igen? Amúgy meg...310-ből, nem tudnál hová menni???

2020. dec. 26. 14:33
 23/34 anonim ***** válasza:
100%

A lakás a banké.

A férjedé akkor lesz,ha ki lesz fizetve.

Látsz arra esélyt, hogy tulajdon részed legyen?

Utána méginkább az ő szabályai lesznek,miútán tényleg tulajdonos lesz.

Ideje lenne újra írni a szabályokat.

2020. dec. 26. 14:39
 24/34 A kérdező kommentje:
Nem bántam meg, hogy szültem! Hogy lehet ilyesmit akár csak sugallni is? 310-ből Bp-en egy gyerekkel a fenébe mehetsz max. :(
2020. dec. 26. 14:39
 25/34 anonim ***** válasza:
94%
hát jó, legyen a felzgetés, de mi baja azzal, hogy a házból a nevedre legyen iratva annyi rész, amennyi után fizetsz? Hisz tényleg, ennyi erővel te is vehetnél házat és akkor ő fizet. Hidd el fordított esetben ő ragaszkodna ehhez. Nem veszed észre mennyire kiszolgáltatottá tesz? elfogult vagy vele mert ő a gyerekeid apja és azt gondolod, ha csinált neked gyereket, akkor biztos szeret és soha el nem hagy majd. Biztos hogy pár éves csak a gyerek, mert ha 40-es kezdenél lenni, akkor már kapisgálnád, miért van annyi válás 40 fele. mert öregszünk, nem hiszed el, de ennyi elég a pasiknak, hogy megkadjon a szeme valami fiatalon. Én sem hittem el amikor 30-as koromban ezzel intettek, én is azt mondtam hogy hülyeség, erre nem lehet alapozni, így nem érdemes családot alapítani, velem minden másképp lesz. De nem így lett. Sajnos egy ember nem elég a dologhoz, van egy másik ember is, akinek önálló döntései vannak, akit nem kontrollálhatsz akárhogy viselkedsz. Egy időzített bomba és az is marad. Régen legalább volt annyi a férfiakban a szokás miatt hogy mindenféle szeretőért nem váltak el, a család az család maradt a nők meg félrenéztek oylankor. Ma már ez nincs így. ne kövesd az önfeláldozó családanya példáját, ne gondold hogy majd a tisztességedért megbecsül, mert látja rajtad te nem vagy goldigger, beleadsz mindenbe. Nem lesz becsületed, nem lesz tisztességed, ha egyszer öregszel, a férfinek pedig akad más, menni fog. Ha annyira szeretne, te lennél neki a minden földi jóval elkényeztetett kis felesége, de ez a férfi inkább számító, jól megnézi nehogy egy vassal is többe kerülj neki. mondjuk ma már az emberek legtöbbje ilyen, ha ló nincs, jó a szamár alapon van együtt a másikkal. tucanyi férfit hallottam már hogy "Sosem szerettem, de nem volt más, meg ez volt akkor a legjobb, de valójában nem az iylen nők az ideáljaim". Nézzél szét a 40-50-es nők között, hallgass a statisztikára. Hiba hogy ennyire megbízol benne, hatalmas hiba!
2020. dec. 26. 14:42
 26/34 anonim ***** válasza:
2%
Kérdező csaj sajnáltatja magát. Nem is tudom, mire kapsz te 310e-et havonta ennyi ésszel?
2020. dec. 26. 14:47
 27/34 anonim ***** válasza:
100%

Sok igazság van abban amit 25- ös írt.

A gyerekkel odakötött téged.

Ez nagyon úgy tűnik, hogy részéről inkább gazdasági társulás.Bocs.

2020. dec. 26. 14:48
 28/34 anonim ***** válasza:
100%

". A lakás nem közös! Ő vette fel a hitelt még a házasságunk előtt"

Ugye tudod, hogy a házasságotok alatt fizetett hitel összegében tulajdonos vagy te is a lkaásban?

Nincs külön kassza házasságban. Hiába játszátok el, az egy válásánál közös kassza.

Meg a közös kassza hogy megy gyerek mellet, míg gyes-en voltál? Vicces ez az egész. Minek házasodtatotk?

2020. dec. 26. 15:01
 29/34 anonim ***** válasza:
100%

Átutalod vagy kp-ban adod oda ezt a pénzt neki?

Amúgy attól, hogy ő vette a házat, ha házasok vagytok és te fizeted a lakást, az a tied is, legalább részben. Valahogy próbáld meg legalább ezt bizonyítani, hogy évek óta te fizeted.

Amúgy pedig onnantól kezdve, hogy házasok vagytok, közös a pénz. Lehettek külön kasszán, de az csak megnehezíti a válást, meg addig a hétköznapokat. Mert hogy hivatalosan, jogilag is, onnantól kezdve minden szerzett vagyon közös (kivéve az örökségek), de az ő fizetése a tied is, és a tied az övé is.

2020. dec. 26. 15:02
 30/34 anonim ***** válasza:
52%

"24/29 A kérdező kommentje:

Nem bántam meg, hogy szültem! Hogy lehet ilyesmit akár csak sugallni is? 310-ből Bp-en egy gyerekkel a fenébe mehetsz max. :("

310-ből, egy gyerek és egy felnőtt nem tud megélni Budapesten? NE HAZUDJ! Ingatlanos voltam sokáig, ennyiből albérlettel együtt is simán megéltek! Jó, nyilván nem budai luxuslakásban.

2020. dec. 26. 15:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!