Megkaptuk a lányomék régi ágyát, igaza van a férjemnek?
Figyelt kérdés
Helyhiány miatt a 2 éves franciágyunkat nekünk adták mert vettek egy kanapét, nekünk a franciaágyunk már 10+ éves, de mondtam a lányomnak hírdesse meg a csere bere csoportban és egy 4500 ftos ariel mosóport kérek érte, a csere megtörtént, viszont a férjem tegnap este megjegyezte hogy az inkább a lányunkat illette volna szerinte. Igazából nem mondott a lányom semmit, de ti mit gondoltok erről?2020. nov. 5. 12:24
1/25 anonim válasza:
a lányodé. övé volt, nem? vagy a cserebere ötletedet áraztad be arielre?
3/25 A kérdező kommentje:
Bocsánat! Szóval a miénk lett a lányomék ágya, és a mi régi ágyunk került fel a csere bere csoportba.
2020. nov. 5. 12:33
4/25 anonim válasza:
Ha jól értem akkor a saját 10+ ágyadat adtad el Arielért cserébe? Az a tied akkor.
A sajátoddal azt csinálsz amit akarsz.
Ha az övét adtad volna el akkor más lenne a felállás.
5/25 anonim válasza:
Én ezzel nem is foglalkoznék. Egy pár kiló mosópor anya lánya között tényleg számít?
Jó ez így.
7/25 anonim válasza:
kérdezd meg a lányodat, hogy ő igényt tart-e rá.
8/25 anonim válasza:
A lányod is eladhatta volna, de úgy döntött,hogy neked ajándékozza. Ha önzetlenül tette akkor nem hiszem, hogy igényt tartana a régi ágyra vagy a mosóporra.
9/25 anonim válasza:
Ha nagyon szükséged volt a mosóporra,mivel nem tudod megvenni,akkor elfogadható a kérésed.A férjed talán lágyabb szivübb nálad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!