Megkaptuk a lányomék régi ágyát, igaza van a férjemnek?
Figyelt kérdés
Helyhiány miatt a 2 éves franciágyunkat nekünk adták mert vettek egy kanapét, nekünk a franciaágyunk már 10+ éves, de mondtam a lányomnak hírdesse meg a csere bere csoportban és egy 4500 ftos ariel mosóport kérek érte, a csere megtörtént, viszont a férjem tegnap este megjegyezte hogy az inkább a lányunkat illette volna szerinte. Igazából nem mondott a lányom semmit, de ti mit gondoltok erről?2020. nov. 5. 12:24
21/25 anonim válasza:
ez a legprolibb dolog, amit ma olvastam:D
22/25 anonim válasza:
Na most komolyan.... családon belül négyezer forinttal szaroztok...???
Fogtechnikus család? :-DDDDD
23/25 anonim válasza:
Hát nálunk fel se merült volna, anyáé az ágy, ő adja el, övé a mosópor. Az, hogy én anyukámnak adom az ágyamat, azt nyilván önzetlenségből teszem, illetve azért, mert ő meg annyi minden más dolgot tesz értünk (segít mindenben, főz, finomságokkal kedveskedik, vesz nekem akciósan valamit és nem engedi, hogy kifizessem, stb.). Ezen én nem problémáznék, valószínűleg, ha odaadták az ágyat ingyen, akkor a lányodékat sem érdekli.
24/25 anonim válasza:
Ez nagyjából az a szint, mint amikor egy régebbi lakótársam adott egy tekercs WC papírt, mert elhasználta az enyémet :D Nem kell ennyire fillérb..szónak lenni.
25/25 anonim válasza:
Én értem a kérdező dilemmáját.
Pont ezért azt gondolom, hogy a kérdező egy csodás édesanya, hiszen lelkiismereti dolgot csinál ebből a régi ágy továbbadásából :)
Ne hallgass itt senkire, kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!