Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehetne elmagyarázni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne elmagyarázni a férjemnek, hogy nekem is szükségem van olyan időre, mikor azt csinálom, amit szeretnék?

Figyelt kérdés
Mindig az a válasza, hogy oldjam meg. Igaz, ő sosem mondja el, hogy hova megy, mi a programja. Ő úgy jön megy, ahogy kedve tartja. Arra nem képes, hogy megmondja, hogy ma mit tervez, megy dolgozni, vagy itthon lesz. A gyerek miatt nem foghatom magam és mehetek el itthonról. Kedd óta szabin vagyok, azóta csak főzök, takarítok, játszok a gyerekkel, pakolok. Úgy szeretnék kicsit kint lenni, de egyik sem akar velem jönni. Ha egyedül megyek, akkor biztos pasizni megyek. Így ülök itthon és szép lassan elsenyvedek.
2020. dec. 26. 09:42
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
0%

18.-nak.

De a saját családjuk, a nő és a nő családja belekényszeríti őket a gyerekbe.

Én az elején, őszintén, becsületesen elmondom ismerkedéskor, hogy csak szexre kell a lány/nő. Erre 100-ból 99 anyámba elküld!!! A haverom, munkatársam, rokonom,...meg zsebre vágják a gyűrűt, és hazudnak, na nekik van nőjük.

2020. dec. 26. 11:23
 22/29 anonim ***** válasza:

19 Pedig nem a gyerek pörgösségével van a baja. A baj azzal van, hogy téged nem szeret, nem becsül. A gyerek pedig rád hasonlít.

Ezt most nem azért írom, hogy téged hibáztassalak. De ne hidd, hogy az a baja a gyerekkel, hogy nem kukul a sarokban.

2020. dec. 26. 11:25
 23/29 A kérdező kommentje:
Hosszú évek alatt elhitette velem, hogy egy értéktelen sz..r vagyok, mert nem vagyok modell alkat. Mert az ilyen, mint én, egy malac, az örüljön, hogy valaki hozzá nyúl és legyen hálás.
2020. dec. 26. 11:34
 24/29 anonim ***** válasza:
0%
Kamu.
2020. dec. 26. 11:46
 25/29 anonim ***** válasza:
94%
Már megint te vagy? Ennyire h.lye vagy, vagy csak egy troll? Az ezredik kérdésedre is az a válasz, válj el!
2020. dec. 26. 11:49
 26/29 anonim ***** válasza:

Most nem leszek népszerű, de ha ezek után még mindig vele vagy, akkor mégis érdemled.

Ennél egyedül is jobb.

Vagy az elmúlt évek alatt miért nem fogytál le?

Te csak ülsz és sajnáltatod magad. Ezek szerint ezt élvezed.

2020. dec. 26. 12:46
 27/29 A kérdező kommentje:

Próbáltam lefogyni. Mozogtam, diétáztam. Nem igazán ment le semmi. Kiderült, hogy a hormon rendszerem fel van borulva. Nem jön helyre.

Mikor mondtam, hogy elhagyom, akkor mindig kedves volt, egész addig, míg maradtam. Utána újra genya lett.

2020. dec. 26. 13:04
 28/29 anonim ***** válasza:

27: Elsőre érthető, másodszorra már nem, sokadszorra a te hül.yeséged. Mindenkivel azt lehet megtenni, amit hagy.

Te így boldogtalan vagy, ő is csak menekül otthonról, a gyereket is csak szekírozza, őt is tönkre fogja tenni. Basszus, legalább a saját gyereked szerethetnéd annyira, hogy nem teszed ki ennek, hogy így nő fel. Még azzal se takarózhatsz, hogy a gyerek miatt nem válsz, mert remek apa. Ez az ember egy fosh, aki lelkileg kínozza a fiadat. Milyen anya vagy, hogy ezt is tűröd?

Mi tart mellette? Pénz? Lakás? Gyávaság és lustaság, magyarul mondva? Inkább nyelsz, csak ne kelljen dolgoznod? Vagy mi tart mellette? 10 orgazmust okoz 5 perc alatt?

2020. dec. 26. 13:12
 29/29 anonim ***** válasza:
#23: és ahelyett, hogy kidobtad volna a pitsába, inkább szültél neki?
2020. dec. 26. 13:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!