Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehetne még elmagyarázn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne még elmagyarázni a férjemnek?

Figyelt kérdés
Iszonyú stresszes egy év van mögöttem. Munkahelyem egy stresszgombóc, házasságom romokban volt/van,a gyerekkel probléma van, amit nekem kellett megoldani. Nem sokat segített benne. Kikészültem testileg, lelkileg, agyilag. Kardiológiára kerültem, nem tudtam aludni, éjjelente halálfélelmem volt. Nem alszok már évek óta rendesen, előtte egyetemre jártam. Most már úgy néz ki, kezdenek helyre zökkenni a dolgok. Viszont este nem bírok ébren maradni, kilenc körül elalszok, bármit próbálok csinálni. És ezzel csesztet, hogy miért alszok el. Hiába magyaráztam el szépen, csúnyán, nem érti meg. Egyszerűen ötletem nincs, mit csináljak. Elmondtam neki, hogy olyan szinten vagyok kimerült, hogy gondolkodni alig tudok. De szerinte ez csak kifogás, mert nem akarok fennmaradni és beszélni vele, meg szexelni.
2019. jún. 5. 13:41
 1/10 anonim ***** válasza:
86%
Én otthagynám a gyerekekkel pár napra valami indokkal, hogy munkahelyi kiküldetésre megyek
2019. jún. 5. 13:46
 2/10 anonim ***** válasza:
58%

ilyenkor érzem, hogy mekkora királyság szinglinek lenni!

senki nem nyaggat a szexszel, és szabad vagyok, akkor alszom, mikor akarok, és senki nem pofázik bele.

kitartást!

2019. jún. 5. 13:52
 3/10 A kérdező kommentje:
Ezt is elmondtam neki, hogy két nap kellene, amikor csak én vagyok, nem kell senkire figyelnem, csak kiülni és nézni, hogy nő a fű. De mindig fontos munkája van, ezért nem ér rá, hogy vigyázzon a gyerekre.
2019. jún. 5. 14:04
 4/10 anonim ***** válasza:
64%
Én is azt erzem hogy micsoda királyság hogy full empatikus párom van aki ebből -főleg egy kórhaz utan! - nem csinalna patáliát!
2019. jún. 5. 14:07
 5/10 érdeklődő63 ***** válasza:
0%
de még így se fogod fel hogy semmibe néz ugyebár. visszavonom a te intellektuális képességedre tett dícséretemet. tévedtem. ugyan olyan vagy mint az élettársad.szerintem menjél te is vasúti talpfákat szerelni és akkor este lesz közös témátok. az eszed meg van hozzá ez most már nyílvánvaló
2019. jún. 5. 14:19
 6/10 anonim ***** válasza:
81%

Én elmondanám neki ezt, nem szépítve, hanem nyersen tálalnám.

Ha többet foglalkozik ő a gyerekkel, besegít az otthoni teendőkben, akkor talán lesz majd kedved késő esti beszélgetésekhez, szexhez.

Ha semmiben sem segít, akkor vegyen egy műpunc1t és oldja meg.

Hülye voltál hogy szültél neki egy gyereket.

Most ha el is hagyod, a gyerek rajtad marad, fizetheted az elbérletet, és társkeresés is nehezebb lesz.

Neki viszont minden könnyen megy majd. Talál másik szolgát.

Rosszul döntöttél sajnos...

Nem hiszem, hogy változni fog, de próbáld meg. Olvass be neki, és mondd meg, hogy te ezt nem bírod. Rámegy az egészséged.

2019. jún. 5. 14:29
 7/10 A kérdező kommentje:
Ezen már rég túl vagyunk. Tudom, hogy rosszul döntöttem, de már mindegy. Ezen nem lehet változtatni.
2019. jún. 5. 14:35
 8/10 anonim ***** válasza:
81%

Az egyes ötlete nem rossz, elvonulni néhány napra.

Amúgy szerintem el kéne gondolkodnod, hogy megéri-e ez a munkahely, hogy ennyire kicsináld magad?!

30n

2019. jún. 5. 14:36
 9/10 Laylah ***** válasza:
Mondd neki, hogy ha programot akar veled (mondjuk szexelni), semmi akadálya, csak akkor azt időben találja ki, mondjuk 8-kor.
2019. jún. 5. 17:45
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Akkor mondd meg neki, hogy vagy segít most már tényleg, vagy kilépsz a munkahelyedről, és tartson el.

Akkor lesz időd az otthoni dolgokra, a gyerekkel foglalkozni, meg az uraságot is kiszolgálni.

Nem tetszik neki? Bekaphatja. Szokjon hozzá az ötlethez.

2019. jún. 5. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!