Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjemnek hirtelen fontos lett a megjelenése, bevásárolt magára. És sok "plázacica" barátnője lett FB-n. Ezt ti nem tartanátok furcsának?
Két éve jól elvolt szakadtan, magasról tett a megjelenésére. Nem nagyon érdekelt FB sem, csak hírtelen egy közös ismerősünk van plázacica küllemű csajokat javasol ismerősnek, mindnek a férjem az ismerőse.
És tegnap beállított új ruhákkal, amiknek nagyon SOS mosni száradni kéne.
Illetve ami most nagyon féltünt, hogy egy napra szóló jegy egyik óráról a másikra korábbi időpontra került.
Szerinte ez semmiség. Nekem meg rossz érzésem támadt ezzel az egésszel kapcsolatban.
(a plázacica kifejezést a külsőre értem, nem ismerem a lányokat)
Inkább azon gondolkodj el, hogy miért választja inkább ezt a külsőt, ezeket a csajokat, helyetted és a ti kapcsolatotokat.
Lehet, hogy a kapcsolatotok már olyan uncsi és lapos, hogy valami újat, pörgőset szeretne.
Én már mondtam neki jó párszor, hogy ezt-azt így és úgy csinalhatnánk.
Hogy mozduljunk ki, vigyünk szint az életünkbe.
Én nem hanyagoltam el magam az elmúlt 10 évben sem. Nem hagytam magamon a szülések nyomát sem.
Aki menni akar, annak nyissuk ki jó szélesre az ajtót.
Menjél. Neki is van leckéje, amit meg kell tanulnia, ebben te nem segíthetsz, nem tudod megakadályozni.
Ez nem a te sarad. Ha szereted, engedd el jó szívvel.
Ez a lecke neked is, meg neki is, és ebből mindketten tanultok. Ez ilyen, ez az élet.
Nekem is rossz érzésem támadna a helyedben.
Nem hinném,hogy kapuzárási pánik lenne. Hány éves?
Igen, ezek mind gyanúsak, pláne együtt. Mikor baráti házaspárnál ez történt, apuci a hétvégi suliban becsajozott egy fiatal plázacicával.
Nem tetszik.
De az sem, hogy ilyet írsz:
Erről szerinte nincs mit beszélni.
Igenis van mit beszélni. Ahogy ide leírtad. Drágám, nekem olyan rossz érzésem támadta azért, mert mostanában nagyon adsz hirtelen magadra, és ez s ezt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!