Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mi celjai lehetnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi celjai lehetnek ferjemnek?

Figyelt kérdés

Minden csodasan kezdodott, most olyan durva a helyzet.Nem miattam.

Kotekedik mindenbe, nem szeret a csaladjaval lenni, ha hivom nem valaszol, megalaz, zsarolni probal stb...sorolhatnam rossztetteit, szeretetmegvonasait amikkel buntet.De miert? Nekem van m.helyem neki nincs. Gyereket oviba viszem,hozom minden nap, Napkozben m.helyen,delutan itthon dolgozom s gyerekre vigyazok. O elmegy reggel haverokhoz,nemtudom merre, keso este betoppan

Minden nap. Es mar akkor altatnam a gyereket, mert nempiheni ki magat. Ugyanis akkor ha nem adom, veszekedik hadd legyen vele o is, hiszen csak 10percet ker naponta estenkent h vele lehessen.

De hat miert nem jon haza elobb?

Miert haverokkal van mindig?.azt hiszem itt az ideje hogy valtoztatni kell.

2019. márc. 11. 14:42
 1/8 A kérdező kommentje:
Aprosagokat pl nem is irtam h.nem itthon eszik, kulon alszunk, stb.
2019. márc. 11. 14:42
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Milyen férjed?

32/f

2019. márc. 11. 14:46
 3/8 anonim ***** válasza:
93%
a leírás alapján megcsal. szerintem nem a haverokkal van
2019. márc. 11. 14:50
 4/8 anonim ***** válasza:
92%
ez a pasi kb.lakótars szintjén van.
2019. márc. 11. 14:50
 5/8 anonim ***** válasza:
94%

"Kotekedik mindenbe, nem szeret a csaladjaval lenni, ha hivom nem valaszol, megalaz, zsarolni probal stb...sorolhatnam rossztetteit, szeretetmegvonasait amikkel buntet.De miert?"

Mert nem szeret se téged, se a gyereket, de tök kényelmes, hogy van otthon egy lábtörlője, akit még így is kihasználhat. Itt inkább az a kérdés, hogy te miért tűröd és az ilyen bánásmód után miért nem azt kérdezed, hogyan tudod minél hamarabb otthagyni ezt a nyomorultat.

2019. márc. 11. 15:00
 6/8 anonim ***** válasza:
94%

Úristen. Én általában a dolgok átbeszéléssel való megjavítását szoktam először javasolni, de itt csak kérdezni tudok: Miért nem váltál még el?

Nem lenne egyszerűbb enélkül a felnőtrkorú ovis nélkül? Miért jó neked hogy hagyod magad megalázni, gyereket neveled, gürcölsz otthon, gürcölsz a munkahelyeden?! És mindezt a gyereked mellett ezért a tahóért. Megéri? Őszintén!

MI TART MELLETTE????

2019. márc. 11. 15:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Egy jellegzetes hergelõ kérdés.A kérdező egyoldalúan leírja a férje összes vélt vagy valós rossz tulajdonságait.A saját magáét viszont nem.Előzmények miértek szintén nincsenek.Ebből a pár ideokádott férfigyűlölő mondatodból milyen válaszokat vártál?Vagy mit szeretnél hallani?
2019. márc. 12. 00:24
 8/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszaitokat.kedves utolso valaszolo,remelem a te kapcsolatod hibatlan.nem hazugsag amit foltettem kerdest,hanem ez van most a kapcsolatunkkal.SAJNOS. hogy magamrol miert nem irtam?mert a bolond cselekedetei ellenere is meg mindig probalnam helyrehozni az egeszet.Ne eld at,ne menj keresztul ilyenen mint en.
2019. márc. 12. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!