Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fogalmam sincs miert van ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogalmam sincs miert van ez hogyan kellene megoldanom, es hogy mi legyen most. Lehet kicsit hosszu lesz, de csak igy tudom elmagyarazni? 21L

Figyelt kérdés

A baratommal(22) lassan egy eve vagyunk egyutt tavkapcsolatban, masik orszagban lakik, ezert nagyon ritkan tudunk talalkozni, most is itt van, elotte en voltam nala, ugyhogy kb 4 honapja vagyujk egyfolytaban egyben. Eleinte nagyon jo volt, ugy ereztem megtalaltam a nagy Ot. Es mostanaban kezdem azt erezni, hogy hat nem. Gyerekes, allandoan probal feltekennye tenni, amit mar megszoltam neki. Gyerekes, ugy erzem magam, mintha az anyja lennek.

Ma volt egy ilyen, sztori a kovi: hazajottem az elintezni valo dolhaimrol, jatekosan meg akartam fogni neki odalent, de o nem akarta. Pedig azelott mindig akart valami ilyesmit, o is akarmikor megfoghatja a mellem, seggem, marha ugy vagyunk. Van egy lany, csoporttarsak egyetemen. Mindig vele beszel meg mindent, ma beszeltunk, irt neki, es rogton megnezte... En persze ezen felcseszodtem mert ha en vagyok a baratnoje akkor ne legyen fontosabb az hogy eloszor vissza irjon egy masik csajnak mikozben mi beszelunk... Es ebbol is ugy jottem ki, hogy nekem kell bocsanatot kernem. Mert hogy sulis dologrol kerdezett valamit. Persze en nem ertem, mert mas nyelven beszelunk. Azt mondta rendes baratnot akar, erre en azt mondtam, hogy akkor viselkedjen ugy. Raadasul eleg feltekeny is.

Ez mar huzodik egy ideje, nem lehet beszelni vele, mert en jovok ki rosszul, es csak meg jobban ossze veszunk.

2020. dec. 8. 20:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
82%

"Van egy lany, csoporttarsak egyetemen. Mindig vele beszel meg mindent"

KULCSMONDAT.

Nem veled.

A távkapcsolatok amúgy is egyenlő a nullával.

A valóságban kell együtt élni.

2020. dec. 8. 20:41
 2/12 anonim ***** válasza:
51%

"Van egy lany, csoporttarsak egyetemen."

Szerintem ennyi a kulcsmondat!

Megint egy kérdező, aki azt hiszi, hogy attól, hogy elmúlt 18, ő már felnőtt, még akkor is, ha a kérdése a tipikus iskolás, ki kivel dumál, ki mellé ül dedó kategória

2020. dec. 8. 21:23
 3/12 A kérdező kommentje:

Kedves #2

Ha ennyire zavar az az egy mondat, akkor olvasd el az nelkul, es ha tudsz, akkor ugy adj valaszt, mert ez igy nem az, koszi.

2020. dec. 8. 22:23
 4/12 anonim ***** válasza:

Szerintem meg kellett volna kérdezni, hogy mit ért rendes barátnőn, ha még szeretnéd folytatni a kapcsolatot.

Illetve esetleg kibeszélhettétek volna, hogy miért nem úgy viselkedik, mint eddig, vagy miért érzi úgy, hogy féltékennyé kell tennie...

2020. dec. 9. 00:01
 5/12 anonim ***** válasza:
Ez nem kapcsolat.
2020. dec. 9. 06:08
 6/12 anonim ***** válasza:

Utoljára mondom el, akárhogy fogalmazod meg a kérdéseid, akármilyen hosszú szöveget írsz, UNALMASAK A KÉRDÉSEID. Hetek óta teszed fel a gyökér kapcsolatodról a hiszti kérdéseket, sokadjára írja le neked több ember, hogy NEM. VAGYTOK. KAPCSOLATBAN.

Tudom, 18 évesen nagyon azt gondolod, hogy megtaláltad a nagy Ő-t (4 hónapos kapcsolatnál ilyet kijelenteni istenem....) és azt is gondolod, hogy felnőtt vagy, de ordít az írásodról hogy még bőven kislány vagy, ami 18 évesen teljesen elfogadható. Egyrészt a srác azzal beszél akivel akar, nem tartozik neked elszámolással, nem mondhatod meg neki, hogy kinek válaszoljon először. Ez, hogy ebből is hisztit csinálsz, hogy megfogod a farkát ő meg éppen nem akarja, ez is óvoda kategória.

Könyörögve kérlek, húzzál már a tini párkapcsolatok kategóriába, MERT EZ AZ!!!!

Attól, hogy a törvények szerint nagykorú vagy, hidd el, hogy 18 évesen még rohadtul nem és tényleg baromi unalmas, hogy heti 1-2 kérdést kiírsz a nyomorék párkapcsolatodról, amiről azt hiszed ő a nagy ő, meg működik, közben semmi. Majd ha együtt éltek évek óta, közösen gondoskodtok háztartásról, közösen fizettek albérletet ,rezsit, közösen éltek, NA AKKOR mondható valaminek.

Tényleg könyörgöm fejezd be, próbálod mindig máshogy megfogalmazni de baromi idegesítő vagy, nem csodálom, hogy barátod is emlegeti, hogy normális barátnőt akar, hisz látszólag TE NEM VAGY AZ.

2020. dec. 9. 09:36
 7/12 A kérdező kommentje:

Nem ertem mi a gondod, hisz leirtam, hogy 21 vagyok xd

Es azt is leirtam, hogy majd egy eve vagyunk egyutt, nem 4 honapja😂

De nem baj, duhongj csak, majd elmulik

2020. dec. 9. 11:04
 8/12 anonim ***** válasza:
Igen, én pedig erre írtam, hogy átfogalmazhatod ahogy akarod.
2020. dec. 9. 11:06
 9/12 A kérdező kommentje:
Vagy esetleg egy masik kerdezo irt hasonlo kerdest🙈
2020. dec. 9. 11:08
 10/12 anonim ***** válasza:
Vagy esetleg 8-nak igaza van, és komoly összegben fogadnánk veled, hogy nem vagy 21 (valszeg még 18 sem), és 100x írod ki ugyanazt a tini sztorit
2020. dec. 9. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!