Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogalmam sincs miert van ez hogyan kellene megoldanom, es hogy mi legyen most. Lehet kicsit hosszu lesz, de csak igy tudom elmagyarazni? 21L
A baratommal(22) lassan egy eve vagyunk egyutt tavkapcsolatban, masik orszagban lakik, ezert nagyon ritkan tudunk talalkozni, most is itt van, elotte en voltam nala, ugyhogy kb 4 honapja vagyujk egyfolytaban egyben. Eleinte nagyon jo volt, ugy ereztem megtalaltam a nagy Ot. Es mostanaban kezdem azt erezni, hogy hat nem. Gyerekes, allandoan probal feltekennye tenni, amit mar megszoltam neki. Gyerekes, ugy erzem magam, mintha az anyja lennek.
Ma volt egy ilyen, sztori a kovi: hazajottem az elintezni valo dolhaimrol, jatekosan meg akartam fogni neki odalent, de o nem akarta. Pedig azelott mindig akart valami ilyesmit, o is akarmikor megfoghatja a mellem, seggem, marha ugy vagyunk. Van egy lany, csoporttarsak egyetemen. Mindig vele beszel meg mindent, ma beszeltunk, irt neki, es rogton megnezte... En persze ezen felcseszodtem mert ha en vagyok a baratnoje akkor ne legyen fontosabb az hogy eloszor vissza irjon egy masik csajnak mikozben mi beszelunk... Es ebbol is ugy jottem ki, hogy nekem kell bocsanatot kernem. Mert hogy sulis dologrol kerdezett valamit. Persze en nem ertem, mert mas nyelven beszelunk. Azt mondta rendes baratnot akar, erre en azt mondtam, hogy akkor viselkedjen ugy. Raadasul eleg feltekeny is.
Ez mar huzodik egy ideje, nem lehet beszelni vele, mert en jovok ki rosszul, es csak meg jobban ossze veszunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!