Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Igazam van, hogy a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igazam van, hogy a barátnőm túl sokat sportol?

Figyelt kérdés
Jó tulajdonsága, hogy tudja magáról, hogy jól néz ki, valamennyire hiú, de nem beképzelt, és nem fúrja a szebb nőket irigységből. Először féltékeny voltam, mert azt hittem, hogy tetszik neki a az edzôterem tulajdonos,de megtudtam, hogy ő szinte az irodában ül vagy a recepción kisegít, az edzője pedig nő. Nem félek, hogy elszeretik tőlem, nem arról van szó. Viszont elkezdett egy crossfit és bodypump edzésfajtát úgy egy éve, és szerintem nagyon széles lett a válla és izmos a karja, szinte már Hosszú Katinka teste lett. Én szeretem, ha egy nõnek van pocija meg feneke, még ha sportol is. Ráadásul csak a csoportos órák díja heti 5000 re jön ki, ez szerintem rengeteg. Tavasszal rá voltunk kényszerítve az otthonmaradásra, kicsit fogyott is izomból, az têszett. Nyáron is hanyagolta az edzést, bicajoztunk, futottunk. De szeptemberben újrakezdte a termet, szerintem sokat költ rá, még online edzés keretében is.
2020. dec. 25. 13:49
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
61%
én is edzek, napi két órát, mégsem vagyok izmos, mert csak amolyan kis tingli tangli órákat csinálok itthon a netről, egy kis jóga, egy kis hastánc, gimansztika stb. Jó alakom lett tőle és nem férfias, de viszont ha egy nő elkezd edzeni teremben, plusz súlyokkal és hajtósabb órákra járni, sajnos egy idő után hozzászokik a szervezete és ugyanaz a mennyiségű, minőségű edzés nem okoz nála kifáradást, nem okozza a "de jól esett" érzést, ezért mindig növelnie kell a tétet és ezért lesz végül izmos. gyakorlalilag ha most csak napi 30percet tornázna egy sima Jane fonda aerobikra, nem érezne belőle semmit. Ráadásul az iylen nk nem érzékelik a testük változását, mivel lassan megy végbe a torzulás. De olyan is van, aki dokumentálja és nem veszi észre, hogy a kerekebb, zsírosabb fekene szexibb volt, mint a már izmos. Sajnos ez a gond, amikor a nők edzőhöz mennek, azok meg csak a régi kitörés, súlyemelés gyakorlatokat végeztetik vele. Vedd rá, hogy a netről tornázzon és keressetek rá a "lean and not bulky" edzésprogramokra. Tracy Anderson és Rachel Attard tornája iylen, meg sok ázsiai csaj tornája is, pl. hana milly vagy April Han. Vedd rá, hogy egy hónapig ne csináljon más tornát, csak ezekre tornázzon, akár többször is, ha nem érzi elégnek, de ne csinájon semmi más tornát. Tracy anderson egész metódusa modelleknek készült és ő külön felhívja a figyelmet, hogy ha hagyományosan edzel, sosem fogod elérni az álomalakot. Talán ha a barátnőd is beleveti magát a témába, meggyőzi majd ez a program.
2020. dec. 25. 15:10
 22/30 anonim ***** válasza:
61%
Hát neketek hímeknek semmi nem jó. Ez szomorú.
2020. dec. 25. 15:54
 23/30 anonim ***** válasza:
67%

Ja, par honap edzes utan Katinka-test, aki vegigedzette az eletet...

Kerdezo, kezdj el jarni vele edzesre. Vagy nem mersz?

2020. dec. 25. 17:15
 24/30 anonim ***** válasza:
33%

Nem a csajod sportol sokat, hanem te vagy:

1., lusta

2., soher

3., feltekeny

majom.

Remelem, kidob, es osszejon egy igazi ferfival a terembol:)

2020. dec. 25. 17:20
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi marhasagot regen olvastam az edzesrol, amit a 21-es osszehordott.

De hastancozzon csak napi 2 orat, biztosan attol van jo teste:)

2020. dec. 25. 17:22
 26/30 anonim ***** válasza:
Én örülnék egy ilyen barátnőnek, mennék vele állandóan :D 30f
2020. dec. 25. 17:36
 27/30 anonim ***** válasza:
57%

En is olyan vagyok, mint a kerdezo csaja.

A ferjem tamogat (o abszolut nem sportol), milyen formas milf a felesege:)

2020. dec. 25. 17:40
 28/30 anonim ***** válasza:
71%
#6 és #8 vagyok, én sem értem, miért kap ekkora oltást a kérdező, hogy egy majom akinek egyáltalán nem való neki nő meg hasonlók. nem vagyunk egyformák, mindenkinek más jön be külsőre, mindenki másra szereti költeni a pénzét és idejét.
2020. dec. 25. 19:34
 29/30 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem a saját teste, a saját döntése. Az egészség miatt senkit nem ítélnék el.
2020. dec. 25. 19:50
 30/30 anonim ***** válasza:
54%
Nem hogy örülnél neki, nagyon önző vagy.
2020. dec. 26. 09:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!