Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazam van, hogy a barátnőm túl sokat sportol?
Figyelt kérdés
Jó tulajdonsága, hogy tudja magáról, hogy jól néz ki, valamennyire hiú, de nem beképzelt, és nem fúrja a szebb nőket irigységből. Először féltékeny voltam, mert azt hittem, hogy tetszik neki a az edzôterem tulajdonos,de megtudtam, hogy ő szinte az irodában ül vagy a recepción kisegít, az edzője pedig nő. Nem félek, hogy elszeretik tőlem, nem arról van szó. Viszont elkezdett egy crossfit és bodypump edzésfajtát úgy egy éve, és szerintem nagyon széles lett a válla és izmos a karja, szinte már Hosszú Katinka teste lett. Én szeretem, ha egy nõnek van pocija meg feneke, még ha sportol is. Ráadásul csak a csoportos órák díja heti 5000 re jön ki, ez szerintem rengeteg. Tavasszal rá voltunk kényszerítve az otthonmaradásra, kicsit fogyott is izomból, az têszett. Nyáron is hanyagolta az edzést, bicajoztunk, futottunk. De szeptemberben újrakezdte a termet, szerintem sokat költ rá, még online edzés keretében is.
Nem kokszol és nincs férfiteste. Hosszú Katinka sem brutálizmos, a beállított képek és stockfotòk nem számítanak, mert azok vagy meg vannak szerkeztve vagy elõtte gyorsdiétát csinál
2020. dec. 25. 14:25
12/30 anonim válasza:
Neked se való nő.
2020. dec. 25. 14:26
13/30 anonim válasza:
Nem igazán értem a kérdezőt fikazo kommenteket. Ha azt írta volna hogy a barátnője megállás nélkül zabál és már nem fér be az ajtón, így nem kívánja akkor mindenki őt támogatná. Ez is ugyanaz. A nő le se tojja hogy a pasijanak hogy tetszik. Ennek ellenére nem gondolom hogy jogos van megvaltoztatni. Ha ő így tetszik magának akkor ez van. Mindenki azt csinál a testével amit akar. Vagy megszoksz vagy megszöksz.
2020. dec. 25. 14:49
14/30 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy beteges vagy férfias, amit csinál.
1. Nem tetszik nekem személy szerint
2. Havi 10.000-20.000 erre simán rámegy, táplálékkegeszítõkrõl nem is beszélve meg heti 3-4 délután, amikor csak este ér haza
3 Amikor itthon edzett vagy a szabadban, valahogy felszabadultabb, kevésbé görcsös lett
2020. dec. 25. 14:54
15/30 anonim válasza:
# 13
Talán, mert sportolni egészséges, és az, hogy nem lusta, hanem kitartó, az érték, az ész nélküli zabálás és golyóra hízás pedig ritka gusztustalan, undorító és egyértelműen egészségtelen is.
2020. dec. 25. 14:55
16/30 anonim válasza:
hívd ki szkanderra! Ha nyersz megdugod, ha vesztesz ő dug meg téged!
2020. dec. 25. 14:56
17/30 anonim válasza:
"14/15 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy beteges vagy férfias, amit csinál.
2. Havi 10.000-20.000 erre simán rámegy, táplálékkegeszítõkrõl nem is beszélve meg heti 3-4 délután, amikor csak este ér haza"
Akinek majomra telik, annak teljen banánra is! Ha csóró vagy, ne akarj minőségi puncit!
2020. dec. 25. 14:57
18/30 A kérdező kommentje:
Táplálékkiegeszítõk és súlyzós edzés nélkül is jól néz ki.
2020. dec. 25. 14:59
19/30 anonim válasza:
És ha önmagának így tetszik az nem számít? Tudod mit? Inkább szakíts vele, sokkal jobbat érdemel, mondjuk olyat aki elfogadja úgy is hogy ilyen kitartó és sportos.
2020. dec. 25. 15:02
20/30 anonim válasza:
#15, szerintem nem csak az elhízott ember gusztustalan hanem a férfiasan izmos nő is. Izlesek és pofonok. De hozzatettem azt is hogy mindenki azt csinál a testével amit akar. A nőnek joga van férfivá gyúrni magát a kérdezőnek meg joga van emiatt elhagyni mert egyszerűen undorodik tőle.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!