Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazam van, hogy a barátnőm túl sokat sportol?

3#
A kérdező kifejtette, hogy a nőies lányok tetszenek neki, viszont a barátnője mát túl izmos, erős, széles és átment ilyen Hosszú Katinka testbe. Ami valljuk be, kib*szott férfias. Az a nő, simán elmenne férfinak is, ha a fejét figyelmen kívül hagyjuk. Persze a sportolói teljesítményért minden elismerés, de szerintem egy nő legyen nőies. Úgy is lehet egészségesnek, fittnek és sportosnak lenni, hogy közben nem változik egy kétajtós, kockás szekrénnyé nő létére. Főleg, ha a pasija megkérte, hogy ne legyen ennyire izmos, mert számára az már nem vonzó. Aki ennyit nem tud megérteni, az legyen egyedül, megérdemli hogy ott hagyják egy nőért.

úgy tűnik, neked nem eseteid a sportos-izmos nők, nem vonzanak külsőre, és a rászánt időt energiát pénzt sem igazán tudod elfogadni. eközben barátnőd pedig pont abba az irányba tart, hogy egy kifejezetten sportos-izmos nő legyen.
én átgondolnám a folytatást a helyedben. megesik, hogy eléggé más irányba alakultak a felek ahhoz képest, mint amikor megismerkedtek.

Fogadni mernék, hogy hiszti az egész a részedről, szerintem csak frusztrált vagy, hogy fittebb nő létére.
Azért gondolom, hogy hiszti, mert olyan nem létezik, hogy egy nő hirtelen úgy kib-assza magát, hogy férfinak nézzen ki, ahhoz kiszámolt, brutál mennyiségű kaja kell + még kokszolni sem árt. Aki nem élsportoló vagy testépítő, az nem fog úgy kinézni, akkor sem, ha azért ad a kajára is/fogyaszt kiegészítőket.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!