Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet csinálni egy fiúval, aki nem sportol, de zavarja, hogy a barátnője sportosabb nála?
Sajnálatra méltó egy srác, nagyon gyerekes a viselkedése.
Az ilyet dobnám. Komolyan, nem lehet mindenki, mindenben jó. El kéne fogadni, hogy van, aki jobb egyes dolgokban.
# 5
Miért, batki...., mert az tetszik neki...ne vidd túlzásba a sportot, megárt:DDD
Komolyabban:
Talán kicsit hagyni kellene nyerni, hogy lassan, de biztosan felfejlődjön melletted.Erre tényleg nem gondoltál még?
Egy sportot kezdő vagy bénázó gyereket sem tipor a sárba edzésen senki, ha sportszerű valaki persze.
Kérdező hagyd a francba. Az ilyennek nincs jövője.
Egy állásinterjún se fog senki rosszabbul teljesíteni azért mert megsajnál téged és inkább hagyja neked a jobb álláslehetőséget. Felnőtt emberekről beszélünk nem 6-7 éves gyerekekről.
Nekem is volt ilyen barátom, aki azon is hisztizett, hogy jobban tudtam nála biliárdozni (wtf), meg hogy többet kersek mint ő. Teljesen gyerekes hozzállás, valószínűleg önértékelésével lehetnek gondok elég komolyan.
A mostani barátom abszolút antisportos, míg én heti többször járok edzeni, de ez egyáltalán nem zavarja, sőt, örül is neki, mert látja, hogy szeretem csinálni és jókedvűen-kisimulva megyek haza utána.
Úgy vettem le, hogy te vagy a lány. Ne hagyd, hogy visszafogjon és kritizáljon abban amit, szeretsz és amiben jó vagy. Ha nem akar veled menni, akkor ne menjen, de ne kritizáljon a hobbid miatt. Azt meg főleg nem kell eltitkolnod, hogy valamiben jobb vagy nála. Nem a te dolgod, hogy ilyen módon ápolgasd a törékeny kisfiú egóját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!