Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt barátnője szerint kövér vagyok?
A párom és a volt barátnője jóban maradtak, néha beszélnek, ritkán találkozunk. A lánynak is van párja.
Alacsony, vékony, kismellű lány, 155cm, és mindössze 38kg.
Ilyesmi alkat:
A csípője nagyon keskeny, a derekát két kézzel át lehet érni (kb az 50cm-et se éri el), filigrán alkat.
Ilyen a genetikája, láttam róla 12-13 éves kori képeket, akkor még vékonyabb volt
Én ezzel szemben mindigis husibb voltam széles csípővel, nagy mellekkel.
Ilyesmi alkat:
Tudom, nem a legszerencsésebb, egyetlen pozitívumom, hogy viszonylag magasabb vagyok, 170cm. Viszont 20kg-val súlyosabb is, mint a másik lány.
Néha be szokott szólni, hogy rajta legalább nem csak a melleit nézik, vagy hogy csak nem fogytam, jééé...
A párom szerint ne foglalkozzak vele, mindig ilyen csípős nyelve volt. Neki nem tetszik, amilyen vékony, szerinte az én alakom jobb.
De ez azért akkor is bánt...
Kérdés már kapásból, hogy minek van jóba az exxel????
Hány évesek vagytok?
38 kilós nő??? 3 kilóval nem nő, hanem egy alulfejlett kislány! A 13-14 éves lányok többet nyomnak...
Az első kép nekem nem jön be.
Ez már az extra vékony kategória... Félnék hogy összetöröm egy hevesebb pillanatban. ;)
Második kép sokkal vonzóbb.
Ne a volt barátnővel foglalkozz, valószínűleg ez egy stikli nála hogy a fadarab szép. Nem az. :D
Amúgyis az exek mindig lehúzzák az új nőt/pasit. Ne figyelj rá. :D
Nem kértem, hogy szidjátok őt vagy ilyesmi, nekem semmi bajom nincs azzal, hogy vékony, csak azzal, hogy ilyen...rosszindulatú.
Ugyanúgy nem tehet az adottságairól, mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!