Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet egy szegény, kövér, csúnya fiúnak barátnője?
Figyelt kérdés
Ismerek nem is egy szegény, csúnya fiút, akiknek csinos barátnőjük van. Sose értettem ,hogy lett nekik ilyen barátnőjük, amikor egy ilyen fiú kizárt hogy vonzó legyen. Mert minden ember inkább a szép felé megy,2014. ápr. 26. 14:47
1/15 anonim válasza:
lehet tetszik a nőnknek a személyiségük...
2/15 anonim válasza:
keress egy szegény, kövér, csúnya lányt
4/15 anonim válasza:
-_-"
Mondták már,hogy a szerelem megszépít?
5/15 anonim válasza:
Nekem néha kajára sincs, és vékony (és alacsony) vagyok, mégis többen akartak velem járni, és nagyon sok jó nővel vagyok jóban.. (nem feltétlen friend-zone). Ne rinyálj, inkább szedd össze magad! Ha van pénzed/lehetőséged kajálni, gyúrd ki magad! Nekem pl.: ez sem adatik meg :)
A lényeg, hogy egyedi legyél, és lógj ki a sorból. Legyél nagy forma :D a nők nagy részét marhára nem fogja érdekelni a pénzed, tapasztalat.
6/15 anonim válasza:
Azért egy képet mutathatnál róluk. Nyilván valamelyik nemhez tartozol, és nem tudod objektíven megítélni valamelyikőjüket.
8/15 anonim válasza:
Persze, szegény vagy, de azért kövér. Sült csikrére meg mekis hambira van pénz,mi ?
9/15 anonim válasza:
8-as
A szegény ember megveszi az olcsó, azaz egészségtelen kaját, ami hízlal is, ezért lesz kövér. Sokeszű...
10/15 anonim válasza:
Fogyj le! Sportolj, dolgozz... LEgyen jó stílusod, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!