Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet egy szegény,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet egy szegény, kövér, csúnya fiúnak barátnője?

Figyelt kérdés
Ismerek nem is egy szegény, csúnya fiút, akiknek csinos barátnőjük van. Sose értettem ,hogy lett nekik ilyen barátnőjük, amikor egy ilyen fiú kizárt hogy vonzó legyen. Mert minden ember inkább a szép felé megy,
2014. ápr. 26. 14:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Feltalálták ezt a fogyás dolgot, még eléggé új de talán kipróbálhatnád...
2014. ápr. 26. 15:18
 12/15 A kérdező kommentje:
Nem arról szól a kérdésem, hogy ha lefogynék akkor találnák csajt stb, hanem hogy kövéren, teát a kövérek, akik jól érzik maguk a bőrükben, azok hogy találnak párt
2014. ápr. 26. 15:29
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen barátom. Amikor először megláttam, majdnem menekülőre fogtam, aztán úgy az ujja köré csavart a stílusával, a viselkedésével, az önbizalmával, az intelligenciájával, a humorérzékével, hogy végül beleszerettem. De ő magát is sokra tartotta, soha nem hallottam tőle, hogy "jaj, csúnya vagyok, most mi lesz", sőt teljesen a tudatában volt, hogy meg tudja szerezni a csinosabb nőket is, nem is egy rajongója akadt és igencsak büszke voltam, mikor engem választott. :)
2014. ápr. 26. 15:41
 14/15 anonim ***** válasza:
Biztos nem annyira csúnyák, mint annak tartod őket. Igazán ronda pasinak, mint pl. nekem sosem lehet barátnője.
2014. ápr. 26. 18:11
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt barátnőm, mert ronda vagyok pedig ápolt vagyok, de mind hiába.. 17/F
2014. ápr. 27. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!