Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan bízzak benne újra?
Nem neked kellene feltenned a kérdést, hogy Ő miven nyerheti vissza a bizalmad. NEKI kell tennie érte.
Egyébként, én pont egy olyan kommentelő voltam, aki nem a vakvilágba beszélt, hanem tapasztalatból mondtam, hogy nem fog menni. Ugyanezt gondoltam én is, hogy megérdemel mégegy esélyt, mindenki hibázhat, stb. Ha annyira jó lett volna a kapcsolatotok, nem hagyott volna ott egy másik nőért, de te tudod. Viszont ne gondold, hogy 1000%,hogy a ti kapcsolatotok lesz az üdítő kivétel, akik a béka segge alól újra tudjátok építeni.
Szívemből kívánok sok sikert, hogy így legyen, de lehet, hogy nem kéne azt gondolnod, hogy itt a kb 30 kommentelő hülye és csak te vagy az okos. Mindenki azt hiszi, hogy a saját kapcsolata a tökéletes, amúgy meg ha valóban úgy lenne, nem hagyott volna el a pasid és nem itt kérdezgetnéd, hogy bízz benne újra. Szerinted ő gondolkozik azon, hogy mit tegyen érted? Majd pár hétig teszi a szépet, aztán várd csak ki ennek a végét.
Barátnőm szerető volt, aki miatt a pasi elcuccolt otthonról. Majd visszament, beadta a dumát otthon, hogy a feleség kell. Közben a fizetése már nem közös számlára érkezett, lefoglalt egy lakást.....aztán amikor összeszedte, ami kellett, ismét lelépett.
Persze a korábbi szerető miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!