Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan bízzak benne újra?

Figyelt kérdés
Elhagyott a párom egy másik nőért, de végül ott hagyta azt a nőt és visszajött hozzám mert elmondása szerint rájött hogy kit szeret igazán. Én adtam neki még egy esélyt. Állandóan bizonygatja hogy szeret, még egyszer nem szúrja el, megbánta stb de mégis rettenetesen félek, hogy megtörténik újra. De nagyon szeretem, nélküle majd meghaltam, tényleg szeretném helyrehozni ezt vele. Hogy tegyem túl magam ezen a félelmen, hogyan bízzak abban hogy nem teszi meg újra? Mindennap attól rettegek mikor hagy itt újra, hiába mondja hogy nem fog. Szeretném ha tényleg működne és nem tartanának vissza a félelmeim, ráadásul ebből eredve elég féltékeny is vagyok. Hogyan kéne túltennem magam ezen?:( Megbocsátottam mert szeretem őt mindennél jobban, de a félelem bennem van...

2020. dec. 20. 16:42
1 2 3 4 5
 41/47 A kérdező kommentje:
Olyan negatívak itt az emberek :D Aki írta, hogy lesz még cudar világ stb, aranyos hogy aggódik de ha lesz is ennek köze nem volt a kérdéshez:D Illetve, nem bemagyarázom magamnak, hogy jó, hanem tényleg jó:D Szeretjük egymást és nem kételkedem abba hogy szeret! Kimutatja, érezteti. Boldogok vagyunk együtt, megbeszélünk mindent és tud erről a félelemről is mert mindketten próbálunk tanulni azokból a hibákból amiket elkövettünk. Legalábbis én próbálok, bízom benne hogy ő is. És bírni fogom hogy ne nézegessem köszönöm az aggódást:) Mert fontos nekem és fontosabb a kapcsolatunk a beteges féltékenykedésnél, valamint már felfogom azt is hogyha menni akar, úgyis menni fog ezzel csak elüldözni fogom ha nézegetem vagy zaklatom. De nyilván akik ideírtak sose bántak még semmit meg egy kapcsolatban, sose akartak semmin változtatni meg esetleg újrakezdeni egy kapcsolatot:D
2020. dec. 20. 19:56
 42/47 anonim ***** válasza:
75%
Még mindig nem érzed hogy szánalmas ez a rózsaszín köd amit ideírsz? Ha ezt így éreznéd akkor ez a kérdés sem született volna meg.
2020. dec. 20. 20:00
 43/47 A kérdező kommentje:
Azert vicces hogy az emberek azt hiszik par szobol maris tudjak mit hogy erzek:D Nyilvan van bennem felelem nem tagadom de ettol fuggetlenul mindent ugy erzek ahogy irtam. A kerdes pedig azert szuletett meg mert remenykedtem hatha kapok olyan valaszt ami segit hogy mit kene tennunk hogy elobb visszanyerje a bizalmam de hat mindent kaptam csak ilyen valaszt nem:D
2020. dec. 20. 20:07
 44/47 anonim ***** válasza:
100%

Nem neked kellene feltenned a kérdést, hogy Ő miven nyerheti vissza a bizalmad. NEKI kell tennie érte.

Egyébként, én pont egy olyan kommentelő voltam, aki nem a vakvilágba beszélt, hanem tapasztalatból mondtam, hogy nem fog menni. Ugyanezt gondoltam én is, hogy megérdemel mégegy esélyt, mindenki hibázhat, stb. Ha annyira jó lett volna a kapcsolatotok, nem hagyott volna ott egy másik nőért, de te tudod. Viszont ne gondold, hogy 1000%,hogy a ti kapcsolatotok lesz az üdítő kivétel, akik a béka segge alól újra tudjátok építeni.

Szívemből kívánok sok sikert, hogy így legyen, de lehet, hogy nem kéne azt gondolnod, hogy itt a kb 30 kommentelő hülye és csak te vagy az okos. Mindenki azt hiszi, hogy a saját kapcsolata a tökéletes, amúgy meg ha valóban úgy lenne, nem hagyott volna el a pasid és nem itt kérdezgetnéd, hogy bízz benne újra. Szerinted ő gondolkozik azon, hogy mit tegyen érted? Majd pár hétig teszi a szépet, aztán várd csak ki ennek a végét.

2020. dec. 20. 20:14
 45/47 anonim ***** válasza:
100%
Mit tegyél? Mondjuk főzz töltött káposztát, mert azt szeretem. 😄😄 mégis szerinted mit kéne tenni milyen választ vársz?
2020. dec. 20. 20:47
 46/47 anonim ***** válasza:
100%

Barátnőm szerető volt, aki miatt a pasi elcuccolt otthonról. Majd visszament, beadta a dumát otthon, hogy a feleség kell. Közben a fizetése már nem közös számlára érkezett, lefoglalt egy lakást.....aztán amikor összeszedte, ami kellett, ismét lelépett.

Persze a korábbi szerető miatt.

2021. márc. 8. 18:18
 47/47 anonim ***** válasza:
Mi újság kérdező?
2021. máj. 3. 09:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!