Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan bízzak benne újra?
Figyelt kérdés
Elhagyott a párom egy másik nőért, de végül ott hagyta azt a nőt és visszajött hozzám mert elmondása szerint rájött hogy kit szeret igazán. Én adtam neki még egy esélyt. Állandóan bizonygatja hogy szeret, még egyszer nem szúrja el, megbánta stb de mégis rettenetesen félek, hogy megtörténik újra. De nagyon szeretem, nélküle majd meghaltam, tényleg szeretném helyrehozni ezt vele. Hogy tegyem túl magam ezen a félelmen, hogyan bízzak abban hogy nem teszi meg újra? Mindennap attól rettegek mikor hagy itt újra, hiába mondja hogy nem fog. Szeretném ha tényleg működne és nem tartanának vissza a félelmeim, ráadásul ebből eredve elég féltékeny is vagyok. Hogyan kéne túltennem magam ezen?:( Megbocsátottam mert szeretem őt mindennél jobban, de a félelem bennem van...2020. dec. 20. 16:42
21/47 anonim válasza:
Biztos is lehetsz benne hogy keres majd mást melletted, de most majd picit elül talán.
Ha annyira szeretne akkor el sem hagyott volna.
22/47 anonim válasza:
LOL :)
hát téged jól bepalizott, te egy biztos pont vagy számára, tudta, hogy úgy is visszafogadod...de nem te vagy az akit szeretni fog, maximum mint havert kb.
23/47 anonim válasza:
Kérdező, te olyan hülye és naiv vagy, meg is érdemled, hogy kihasználjanak.
24/47 A kérdező kommentje:
Ha rossz döntést is hoztam, meghoztam már és én így érzem helyesnek, mégis csak én éltem át a kapcsolatunkat, a hibákat meg úgy mindent és a döntésemben biztos vagyok nem kell ezzel kapcsolatban tanács:D Itt a bizalom újraépítéséhez lenne szükségem tanácsra. És nyilván hiszek a szavainak különben nem lennék újra vele, mert látom rajta hogy próbálkozik, igyekszik bizonyítani hogy mennyire szeret. De az a kis bizonytalanság bennem van hogy egyszer megtette miért ne tenné meg mégegyszer és ezt szeretném leküzdeni.
2020. dec. 20. 17:18
26/47 anonim válasza:
Ezt nem fogod leküzdeni. Ez a bizalom soha nem lesz teljes. Lesznek napok mikor fel sem merül majd benned de amit olyan dolog esemény történik ami fura vagy sántít akkor egyből újra előjön ez a rossz érzés.
27/47 anonim válasza:
Ha hiszel a szavainak akkor mit keresel itt? Majd írj újra ha bejött amit írtunk.
28/47 anonim válasza:
Nézd, kérdező, én nem ítéllek el, és azt sem mondom, hogy ez a kapcsolat halott, mert sem téged, sem a párod nem ismerem, nem tudhatom, valóban egyszeri botlás-e. Viszont hoztál egy döntést, miszerint ezt a kapcsolatot akarod, ezért muszáj összeszedned magad. Én javaslom, hogy keressetek fel egy párterapeutát, az ilyen esetben sokat segíthet kettőtöknek.
29/47 A kérdező kommentje:
Aki írja, hogy naív vagyok, menthetetlen stb, hát rendben elfogadom a véleményt. De ennyi információ alapján szerintem ne itélkezzen senki, hisz a kapcsolatból ez nagyon kis információ, mert nem ez a lényeg!!!! A lényeg az, hogy hogy tudnék benne újra megbízni, olyan válaszokra nem vagyok kiváncsi hogy hülye döntést hoztam meg naív vagyok stb:D
2020. dec. 20. 17:23
30/47 A kérdező kommentje:
Az utolsónak köszönöm szépen, végre egy hasznos válasz:)
2020. dec. 20. 17:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!