Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan bízzak benne újra?

Figyelt kérdés
Elhagyott a párom egy másik nőért, de végül ott hagyta azt a nőt és visszajött hozzám mert elmondása szerint rájött hogy kit szeret igazán. Én adtam neki még egy esélyt. Állandóan bizonygatja hogy szeret, még egyszer nem szúrja el, megbánta stb de mégis rettenetesen félek, hogy megtörténik újra. De nagyon szeretem, nélküle majd meghaltam, tényleg szeretném helyrehozni ezt vele. Hogy tegyem túl magam ezen a félelmen, hogyan bízzak abban hogy nem teszi meg újra? Mindennap attól rettegek mikor hagy itt újra, hiába mondja hogy nem fog. Szeretném ha tényleg működne és nem tartanának vissza a félelmeim, ráadásul ebből eredve elég féltékeny is vagyok. Hogyan kéne túltennem magam ezen?:( Megbocsátottam mert szeretem őt mindennél jobban, de a félelem bennem van...

2020. dec. 20. 16:42
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
68%

Ilyenkor gondolom azt, hogy "Hihetetlen, hogy egy randit se tudok összehozni, más meg szanaszét csalja a másikat.. de azt is megbocsátja neki egy nő"

Imádlak élet :D

2020. dec. 20. 17:34
 32/47 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Elmesélem az esetem. Az exemmel szakítottunk 1x pár hónapra, idén. (sok év után). Ő akart szakítani, mondván magával és az életével van baja, nem tud helytállni egy kapcsolatban. Ennek volt is igazság alapja, eléggé lecsúszott, sajnos. A hónapok alatt szinte végig kontaktban voltunk, de már bánom. Magától szívatott azzal, hogy van valakije/nincs valakije. Állítólag "csak kíváncsi volt" a reakciómra, és hogy ki tudja-e szedni belőlem, hogy nekem van - e valakim. Hosszú hónapok vergődése után újra összejöttünk, de én még így SEM tudtam benne megbízni, hogy nem tudhattam biztosra, volt-e valaki képben. Nem volt velem őszinte apró dolgokban sem. Kutakodtam, gyanakodtam, kattogtam. Egyfolytában. Hónapok teltek el így, nem lett jobb. Rettenetesen szenvedtem ebben a helyzetben, hogy mi van, ha nem vagyok neki elég jó, hisz ezzel szórakozott, míg külön voltunk. A vége az lett, hogy a gyanakvás nem volt alaptalan, lebuktattam, ismerkedett. Elcuccolt tőlem, még ő volt felháborodva, hogy mégis mire számítottam, ő egy pillanatig sem érezte már magát jól velem. Közben persze hitegetett, ígért, nyomta a szerelmes szöveget, velem akarja leélni az életet, soha többet nem hagy el, stb-stb.

Miután elment, szinte egyből összejött a másik csajjal. 2-3 nap múlva jött a közös kép a csaj részéről a közösségi médián. Igazából csak nevettem rajta. Ő elvileg nem tudott rólam, hazugsággal indított nála is a jómadaram, ennek ellenére ő megadta neki az esélyt. (bár szerintem csak féltékennyé akar tenni valakit, a profilja alapján, na mindegy, ez már nem az én gondom.)

Ezekután eltelt pár nap, már rég nem beszéltünk, az exem fogott és letiltott. Pedig nem is kerestem. Tartott a tiltás pár napig, majd feloldott. Nem írt, de láttam ismét az elérhető emberek listájában. Mondom lol. Miután feloldott, eltelt pár nap, üzent valamit, majd visszavonta. Természetesen nem válaszoltam. Nem érdekel. Gondolom nem fenékig tejfel az új bimbózó kapcsolata, ezért szórakozgat azzal hogy letilt, felold, ír, kitörli, stb. De én ezekre már nem reagálok semmit, mert nevetségesnek tartom ezt az egészet. Várom a pillanatot, amikor majd ő is vissza akar kúszni, mert "rájön", hogy engem szeret. Nem szabad ezeknek az embereknek hinni, ahol egy kis probléma van, dobbantanak, azt remélve, mással jobb lesz. Csak hogy a saját problémáit nem én okoztam, így azzal, hogy velem így kib*szott és elhagyott majdnem 10 év után, nem fogja megoldani egy másik nő sem.

Nem tudom, pontosan milyen választ is vársz. Szerintem ilyen helyzetből nincs visszaút. Én próbáltam hinni, bízni újra, de egyszerűen nem ment. Amelyik férfi szeret és téged akar, az nem bizonytalanodik el és nem hagy el egy percre sem. Nem fogod tudni túltenni magad ezen, emészteni fog a dolog. Ami további problémákat fog szülni, amit a párod megelégel és tovább áll előbb - utóbb. Persze lehetséges, hogy utólag valóban rájönnek, mit veszítettek, de ez legyen az ő bajuk. Az én szívem legalább is nem átjáróház. Biztos lesz olyan férfi is, neked IS, aki 1x sem vágyik majd mellékutakra melletted. Sajnálom, de hidd el, ennek a kapcsolatnak már annyi. Vergődhetsz benne még te is néhány hónapot, hogy megtapasztald, de ennek jó vége már nem lesz.

2020. dec. 20. 18:32
 33/47 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, habár negatív de legalább értelmesen fogalmaztad meg. De szerintem egy ember tud változni, ha igazán akar, és én rajta úgy érzem akar! A kapcsolatunk nem csak az ő hibájából lett vége, én “kergettem” ebbe. Viszont akárhogy is történt, mindig nagyon szerettem őt. A szakítàskor ès mikor bevallotta hogy más tetszik neki azt mondta nem tudja őszintén mit tegyen, megakarta vele próbálni de közben könnyezve mondta, hogy szeret csak elege lett a veszekedésekből és hogy bekorlátoztam. De mikor látta hogy én készen állok a változásra, akart újabb esélyt adni. És hiába szidják válaszban most őt, sose játszott egy lánnyal se, sőt sose adott második esélyt egy kapcsolatnak mert mindig úgy állt hozzá hogy ami elsőre nem működött most sem fog. A miénknek mégis ad mert tudja ő is hogy én is változni szeretnék és reményeim szerint ő is. Vannak akik még egyszer elkövetnek egy hibát, de szerintem van olyan is aki tanul belőle és nagyon bízok abban hogy ő a második típus. Csak akármennyire is reménykedek, a félelem ott motoszkál bennem.
2020. dec. 20. 18:48
 34/47 anonim ***** válasza:
80%
Tehát a párod elhagyott egy másik nőért, de olyan rendes, hogy ad neked még egy esélyt... Jajjy nagyon fog ezt még bánni.
2020. dec. 20. 19:08
 35/47 A kérdező kommentje:
Nem nekem ad még egy esélyt, inkább a kapcsolatunknak, tudja ő is hogy itt neki kell bizonyítani most főképp
2020. dec. 20. 19:18
 36/47 anonim ***** válasza:
67%
Szóval te kergetted bele mert mondjuk alapból bizalmatlanabb és féltékenyek típus vagy mondjuk, akkor mostantól nem leszel az? Nem fog a torkodban dobogni a szíved, ha késik fél órát vagy nem reagál azonnal az üzenetedre, de látod, hogy elérhető?
2020. dec. 20. 19:29
 37/47 anonim ***** válasza:
74%
Az a baj hogy görcsösen bebeszéled magadnak hogy milyen jó ez nektek, de közben tudod hogy nem. Elég szánalmas ahogy itt isteníted ezt az álompasit.
2020. dec. 20. 19:35
 38/47 A kérdező kommentje:
Nem ezekből volt a probléma. Inkább abból, hogy állandóan csak velem volt és dolgozott, apróságokon is veszekedtünk mert csak a saját érdekeimet néztem én is, ha a haverjaival volt hisztiztem, nézegettem hol jár stb. Ezek pedig olyan dolgok amik nem, már nincsenek meg mert rájöttem mennyire elviselhetetlen ez és hosszútávon egyikőnknek sem jó. És eddig az volt a különbség, hogy úgy voltam vele, akármit csinálok velem lesz... aztán elveszítettem és rájöttem mennyire élhetetlen volt amit csináltam, amióta kibékültünk nem is csinálom ezt.
2020. dec. 20. 19:37
 39/47 anonim ***** válasza:
100%
Mióta 1 hete? Lesz még ott cudar világ, mert már az okod is megvan...
2020. dec. 20. 19:42
 40/47 anonim ***** válasza:
100%
Meddig fogod kibírni, hogy ne nézegesd merre jár és tényleg a haverjaival van-e?
2020. dec. 20. 19:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!