Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan bízzak benne újra?

Figyelt kérdés
Elhagyott a párom egy másik nőért, de végül ott hagyta azt a nőt és visszajött hozzám mert elmondása szerint rájött hogy kit szeret igazán. Én adtam neki még egy esélyt. Állandóan bizonygatja hogy szeret, még egyszer nem szúrja el, megbánta stb de mégis rettenetesen félek, hogy megtörténik újra. De nagyon szeretem, nélküle majd meghaltam, tényleg szeretném helyrehozni ezt vele. Hogy tegyem túl magam ezen a félelmen, hogyan bízzak abban hogy nem teszi meg újra? Mindennap attól rettegek mikor hagy itt újra, hiába mondja hogy nem fog. Szeretném ha tényleg működne és nem tartanának vissza a félelmeim, ráadásul ebből eredve elég féltékeny is vagyok. Hogyan kéne túltennem magam ezen?:( Megbocsátottam mert szeretem őt mindennél jobban, de a félelem bennem van...

2020. dec. 20. 16:42
1 2 3 4 5
 11/47 A kérdező kommentje:
Mint mondtam, nem a nő dobta, és ebben nem is kételkedem, messengeren történt a beszélgetés és láttam az egészet.:) A bizonyíték arra hogy nem történt semmi köztük nyilván nem százszázalék, hazudhatott is de egyébként én ismerem is a nőt, és nem egy olyan típus aki 1-2 találkozó után akármit is enged. Meg egy megérzés ez egyébként, valahogy érzem hogy igazat mond, tényleg nem történt semmi.
2020. dec. 20. 17:04
 12/47 anonim ***** válasza:
100%
Ha el akarod hinni, akkor hajrá. Lehet igaz, lehet nem. 🤷‍♀️ nem tudhatod milyen típus a csaj, lehet simán pörög a cerkán fél óra ismeretség után.
2020. dec. 20. 17:07
 13/47 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat meg minden, de senki sem a kérdésre válaszolt:D Szeretem őt nagyon, érzem, hogy akármi is történt ő is engem, de nyilván bennem van a félelem a tettei után és ezen szeretnék túllépni. Nem fogom őt ott hagyni, szeretem őt és megszeretném adni neki a második esélyt, az esélyt, hogy bizonyítson. Egyébként meg több nő is írkál neki, a mai napig szóval nem hinném hogy azért jött volna vissza mert nincs más:D Ráadásul a két szememmel láttam ahogy leírta annak a nőnek, hogy azért hagyják ezt abba mert engem szeret és benne keres és nem fog köztük ez így működni:D de nem is ez a lényeg, ahhoz szeretnék segítséget, hogy hogyan bízzak benne, a döntés már megvan.
2020. dec. 20. 17:09
 14/47 anonim ***** válasza:
80%

Akkor most miért hisztizel itt?

Legyél boldog. Ez úgy parancsszóra szokott működni.

15/47 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg ha annyira érzed, hogy igazat állít, akkor mégis mi a bizalmatlanságodnak az oka?
 16/47 anonim ***** válasza:
100%
Menj be a patikába és kérj gyógyszert rá... az majd segít 😄😄 mégis milyen választ szeretnél amúgy?
2020. dec. 20. 17:10
 17/47 A kérdező kommentje:
A bizalmatlanságom oka nem az, hogy ehhez a nőhöz visszamegy. Inkább csak attól félek, hogy újra elhagyna egy másikért.
2020. dec. 20. 17:11
 18/47 anonim ***** válasza:
74%

"Én adtam neki még egy esélyt."

"Megbocsátottam"

Nem kellett volna.

Jelenleg csak megalázod magad.

Aki egyszer is képes így elhagyni, az többször is meg fogja tenni.

Csak saját magaddal hiteted el azt, hogy többet nem lesz ilyen.

Ő nem szeret téged. Akkor se ha azt mondja.

2020. dec. 20. 17:11
 19/47 anonim ***** válasza:
100%
Fogsz te még sirni miatta, illetve a mostani döntésed miatt...
2020. dec. 20. 17:12
 20/47 anonim ***** válasza:
100%
De ha szerinted szava hihető, hogy nem történt semmi, hogy téged szeret, veled akar lenni, akkor miért hagyna el másért? 🤷‍♀️
2020. dec. 20. 17:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!