Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Féltékenység/Önbizalomhiány. ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FüvesFüles kérdése:

Féltékenység/Önbizalomhiány. Hogyan bízzak meg benne?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nem tudom, hogy ezt pontosan milye kategóriába soroljam, de úgy gondoltam talán ez a megfelelőbb.

23 éves vagyok, barátnőm 20 éves. Ok nélkül féltékeny vagyok, beteges már amit művelek, konkrétan, ha este online van messengeren már őrlöm magam. Sok kapcsolatom volt már csaltak is már meg párszor és félek, hogy ez megint megtörténik.

Soha nem veszekedtünk még, minden megbeszélünk, ez a téma is már szóba jött, lassan összeköltözünk, de én rettegek attól, hogy elrontom az egészet a bizalmatlanságommal.

Szeretem és ő is szeret, de meddig fog bennem maradni ez a félelem? Ez végigkísér évekig, vagy ez időszakos?

2019. márc. 5. 02:04
 1/1 anonim ***** válasza:

A féltékenység önbizalomhiányból származik és hogy nem bízol a párodban. A féltékenység rólad szól és nem a másikról.

Előbb tanulj meg bízni saját magadban.

Attól nem lesz jobb, ha azt feltételezed róla, hogy ő is meg fog csalni téged.

Akkor múlik el, mikor épp ésszel felfogod, hogy gyerekesen viselkedsz, és ennek nincs semmi értelme.

2019. márc. 5. 06:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!