Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek a kedvesemtől, mit tegyek? (Férfi kérdezi)
A barátnőm egy hihetetlenül erőszakos természet, átlag napja 90%-ában gyűlölködik, szid valamit, vicsorít, olyan erőszakos a fejszerkezete is. Bármit csinálok, az tuti nem lesz jó. Ha felporszívózok, elmosogatok, akkor az lesz a baja, hogy miért nem hajtogattam be a ruháimat a szekrénybe? Hát hogy lehetek ilyen igénytelen?
Bármikor tud bármire indokot találni hogy veszekedjük egy jót.
Mit lehet tenni?
Érett, 30-asok vagyunk, de a barátnőm elég gyakran úgy viselkedik mint egy tini hercegnő.

Jártam egy ilyen csajjal, egyszer egy villát döfött a karomba... később összeköltöztünk, és a 9. napon tv-t néztem a kanapén, amikor betoppant egy 20 centis késsel, és elkezdte szabdalni a kanapét, amin ültem, mert: "Nagyon gyűrött, és biztos én gyűrtem össze egy másik csajjal!"
Amikor fél centire a lábamtól belevágta a kést az ágyba, közöltem vele, hogy óvatosabban csinálja, mert ha vérzek, kidobom az ablakon!
Ekkor megnyugodott... fura csaj volt, zaljott mellette az élet, a mai napig hiányzik :)
30/F

Tükrözd neki vissza ezt a fajta viselkedést;
Add át nekem, mert nekem tetszene egy ilyen nő.

#14: Visszatükröztem a viselkedését. Borzasztóan végigsértődött, hogy merem én ezt megtenni és hogy ez milyen gyerekes szerinte.
Úgy érzem magának jóval többet megenged, de ezt sosem ismerné el. Önmagát egy bölcs, kiegyensúlyozott nőnek látja.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!