Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utálok vele szexelni, mit tegyek?
Lassan 1 éve vagyunk együtt barátommal, nekem ő az első férfi az életemben. Eleinte nagyon figyelmes volt, valóban fontos volt neki, hogy nekem is jó legyen, tényleg nagyon élvezetessé tette a szexet. A munkánkból adandóan nem tudtunk naponta találkozni, de eleinte a heti 3-4 szex mindig megvolt. Rábeszélt, hogy kezdjem el szedni a tabit, mert úgy kényelmes lesz nagyon, megtettem a kedvéért, habár számomra sok negatív hatása volt a gyógyszernek. Nem is tudom, hol siklott félre a dolog, de 1,5-2 hónapja már kínszenvedés a szex. Semmi más nem számít neki, csak hogy neki jó legyen és ő elmenjen. Kb. 3-4 perc alatt végez és után nem foglalkozik velem. Hiába mondom neki, hogy fáj nagyon, ne rángasson, kicsit óvatosabban, szó szerint meg se hall. Odáig fajult ez, hogy az elmúlt 2 hónap alatt 3 aktus volt összesen. Ha átmegyek hozzá és elkezd rámászni, mondom, hogy most nem szeretném csinálni, megsértődik, kiabál, csapkod, de valamikor meg erőszakosan le akarja húzni a nadrágom és leszorítja a kezeim. Ha megkérem, hogy most ne bennem menjen el, mert sietnem kell valahova és nem lesz időm lefürdeni, akkor se foglalkozik azzal, amit mondok neki. Szex után konkrétan undorítónak érzem magam, gyakran mihelyst eljövök tőle, sírok az utcán, próbálom minél tovább elhúzni az időt, hogy ne kelljen mennem pisilni, csak hogy ne kelljen magam látnom odalent.
A szexet leszámítva nagyon jól kijövünk, de már félek, nem akarok, lassan kerülöm is, csak hogy ne kelljen átmennem, mert fizikai és mentális fájdalmat okoz a szex.

Ezt hívjuk párkapcsolaton belüli nemi erőszaknak. Egy tapasztaltabb nő már rég kidobta volna, javaslom neked is ezt a módszert.
A nemi aktus csak addig nem erőszak, amíg mindkét fél akarja. Ha az egyik tiltakozik és a másik nem veszi ezt figyelembe és áll le, akkor onnantól erőszak. Azt gondolom, hogy mivel te adsz rá lehetőséget, így a hatóságok nem fognak vele foglalkozni. Javaslom, hogy szakítsd meg a kapcsolatot.

Ott rontottad el, hogy hagytad magad rábeszélni a tablettára, így szépen lassan "betört".
Amúgy meg dobd ki.
Ja, az feltűnt, hogy olyan későn mész csak utána pisilni amennyire csak lehet. Ezt ne csináld, kérlek!! Nagyon nem egészséges! A sperma lúgos, csökkenti a hüvely pHját, erre rajön a tabi ugyanilyen hatása, és máris kész a húgyuti/gombás fertőzés. A vizelet "kimossa" a dolgokat odalent, bizonyított, hogy a közvetlen szex előtti és utáni pisilés nagymértékben csökkenti a fertőzések valószínűségét. Vigyázz magadra!

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!