Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit tegyek?

Bnöm is halàlra unja a pasijàt de mellette marad mert ugysem talslna még egy olyan jo ferjet meg apàt mint ami van.
Es làm igaza van.
Masik haverom is lemondott már felnöve a szerelemröl.
Egy hàjas dagadt disznot vett el akit nem szeret, de ö legalabb nem csalja meg alapon él vele es gyerek ott is.
En nem lattam még szerelmes felnötteket. Csak a duma ugye hogy 40 évesen is szerelmes vagyok a feleségembe az van. Addig oké. Csak nekem ez nem bizonyiték.
Amikbe belelátok az eddig maga volt a két làbon járo szánalom

"nem halad az életün semeree csak egy helyben toporgunk"
Ez annyira tipikusan női duma, hogy ha mást nem is olvastam volna a egész szövegből csak ezt, akkor tudtam volna, hogy nő írta :D
Figyelj, kérdező! Van egy tippem. Ha úgy érzed, hogy egy helyben toporog az életed, akkor tegyél érte, hogy ne így legyen. Mit szólsz hozzá?
Ha nem az emberedtől várnád, hogy tegyen valamit, hanem fognád magad, és megoldanád, hogy ne egy helyben toporogjon az életed?
Vagy ha mondjuk odaállnál a férjed elé, és elmondanád neki ugyanezt?
Vagy ha megpróbálnád feldobni a szexuális életeteket?
Szóval, mi lenne, ha nem az emberedtől várnád a csodád, hanem esetleg tennél valamit sírás helyett?

Nálunk nincsen kijárásai tilalom, lényegében most is lehet bármit csinálni. Igaz, hogy nincsen koncert. buli meg hasonlók, de elmehetnétek pl. nagyokat sétálni, kirándulni, kocogni együtt. Itt Budapesten nagyon szép a kivilágítás is, árulnak forralt bort, kürtőskalácsot, ez is nagyon hangulatos szerintem. Vehettek esetleg valami társast vagy puzzle-t, azzal is jól el lehet lenni. Kipróbálhattok valami új ételt vagy süteményt, festést, alkotást. Én pl. tegnap gipszet öntöttem, ki akarom majd festeni.
Ez a legrosszabb szerintem, ha csak feküdtök meg filmeztek, abban tényleg túl sok izgalom egy idő után.
De mindenképpen beszélj a pároddal, mert ez így nem lesz jó.

Nem beszelgetesre valtoznak az emberek..
Ha most mondjuk kitalàlnàd hogy madàetetöt akarsz biztos segitene benne.
Vagy kitalàlod hogy a hegyekben akarsz sielni tanulni biztos menne veled.
Vagy ez vagy az.
Mozgàs vonz mozgàst.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!