Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van aki érti ezt az üzenetet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van aki érti ezt az üzenetet?

Figyelt kérdés
Pár napja nézeteltérés alakult ki a párom és köztem. Én vagyok a nő. Békülni szerettem volna, tisztázni a helyzetet, ezért messengeren írtam neki mert ott írásban bővebben ki tudtam fejteni a mondanivalóm. Az üzenetem meg sem nézte, teljesen elvonult, a messengere azt sem mutatta mikor volt utoljára elérhető. Vártam pár napot, de semmi csak azt láttam hogy nem olvasta az üzenetem. Este sms-t írtam neki, hogy legyen szíves megnézni a messengert. Azt írta vissza sms-ben 2 perc mulva, hogy nem igéri hogy holnap (azaz ma) megnézi, mert nincs rá kész lelkileg (mire???) de el fogja majd olvasni. Érti valaki ezt az egészet? Előre tudja hogy ma nem lesz rá kész lelkileg? Ezt nem is értem. Egy üzenet elolvasására lelkileg fel kell készülni? Érti ezt valaki?
2020. dec. 9. 07:40
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
82%

Ha valami probléma van a partneremmel azt ott helyben, max másnap személyesen meg kell beszélni ha lehiggadtunk. Nem kell itt játszmázni meg regényeket írni, látni akarom a reakcióját az érveimre, és ha nem tudunk közösen valami egészséges kompromisszumra jutni, akkor helyben elbúcsúzunk egymástól.

Persze az idő sok mindent megold és az ember azt hiszi, hogy majd pár nap magány megoldja a dolgokat, de ez butaság. nagyon sok kapcsolatomat rúgtam fel, volt amit később bántam is, de így kellett lennie, nem illetünk össze. Nagy nehezen, de találtam olyan partnert akivel nagyon egy húron pendülünk, minimális a veszekedés és lehet vele békülni, egyességre jutni.

2020. dec. 9. 09:33
 32/41 A kérdező kommentje:
Én is azonnal szerettem volna rendezni, de nem lehetett és ez nem rajtam múlt.
2020. dec. 9. 09:35
 33/41 anonim ***** válasza:
82%

31 vagyok

El kell engedni és keresni valakit akivel meg tudod beszélni minden problémádat. :)

2020. dec. 9. 10:03
 34/41 anonim ***** válasza:
7%

Szerintem meg attól fél,hogy szakítani akarsz,és ehhez nincs lelki ereje.

Ha az smsre reagált,akkor írj neki annyit,hogy nem szakítani szeretnêl.

Felhívni próbáltad?

Amúgy nőként én is utálom a litániákat.

2020. dec. 9. 11:01
 35/41 anonim ***** válasza:
100%
Ő már tudja, hogy szakítani akar, csak nincs ereje/kedve elmondani, meg veled foglalkozni. Valószínűleg látta az üzenetet is, vagy tudja, mi van benne, mert ismer. Az utolsó vita végleg betehette a kaput nála és ennyi volt.
2020. dec. 9. 13:35
 36/41 A kérdező kommentje:
Pont azt írtam neki hogy nem akarok szakítani, de el sem olvasta.
2020. dec. 9. 14:03
 37/41 anonim ***** válasza:
52%
Ha el sem olvasta,honnan tudja?
2020. dec. 9. 19:05
 38/41 A kérdező kommentje:
Utolsó ez az! Szerintem meg ő akart szakítani, és így intézi el. Az nem erdekli hogy én mit szerettem volna mondani. Ignorál totálisan.
2020. dec. 9. 19:54
 39/41 anonim ***** válasza:
0%

Minél tovább olvasom a kérdezőt, annál jobban megértem a pasast.

Szenvedés, kombinálás, akaratosság.

2020. dec. 9. 20:10
 40/41 anonim ***** válasza:
100%
#37 elolvashatta messengeren úgy is, hogy ő nem tudja meg. Van módja. Ez offos.
2020. dec. 9. 21:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!