Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki érti ezt az üzenetet?

Ha valami probléma van a partneremmel azt ott helyben, max másnap személyesen meg kell beszélni ha lehiggadtunk. Nem kell itt játszmázni meg regényeket írni, látni akarom a reakcióját az érveimre, és ha nem tudunk közösen valami egészséges kompromisszumra jutni, akkor helyben elbúcsúzunk egymástól.
Persze az idő sok mindent megold és az ember azt hiszi, hogy majd pár nap magány megoldja a dolgokat, de ez butaság. nagyon sok kapcsolatomat rúgtam fel, volt amit később bántam is, de így kellett lennie, nem illetünk össze. Nagy nehezen, de találtam olyan partnert akivel nagyon egy húron pendülünk, minimális a veszekedés és lehet vele békülni, egyességre jutni.

31 vagyok
El kell engedni és keresni valakit akivel meg tudod beszélni minden problémádat. :)

Szerintem meg attól fél,hogy szakítani akarsz,és ehhez nincs lelki ereje.
Ha az smsre reagált,akkor írj neki annyit,hogy nem szakítani szeretnêl.
Felhívni próbáltad?
Amúgy nőként én is utálom a litániákat.

Minél tovább olvasom a kérdezőt, annál jobban megértem a pasast.
Szenvedés, kombinálás, akaratosság.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!