Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van aki érti ezt az üzenetet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van aki érti ezt az üzenetet?

Figyelt kérdés
Pár napja nézeteltérés alakult ki a párom és köztem. Én vagyok a nő. Békülni szerettem volna, tisztázni a helyzetet, ezért messengeren írtam neki mert ott írásban bővebben ki tudtam fejteni a mondanivalóm. Az üzenetem meg sem nézte, teljesen elvonult, a messengere azt sem mutatta mikor volt utoljára elérhető. Vártam pár napot, de semmi csak azt láttam hogy nem olvasta az üzenetem. Este sms-t írtam neki, hogy legyen szíves megnézni a messengert. Azt írta vissza sms-ben 2 perc mulva, hogy nem igéri hogy holnap (azaz ma) megnézi, mert nincs rá kész lelkileg (mire???) de el fogja majd olvasni. Érti valaki ezt az egészet? Előre tudja hogy ma nem lesz rá kész lelkileg? Ezt nem is értem. Egy üzenet elolvasására lelkileg fel kell készülni? Érti ezt valaki?
2020. dec. 9. 07:40
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
74%
Már rég mással van
2020. dec. 9. 07:47
 2/41 anonim ***** válasza:
26%

Arra, hogy írtál neki egy 50 ezer oldalas litániát, ádámtól és évától kifejtve mindent. Az egyik exemnek voltak ilyen békülős próbálkozásai, amikben a kapcsolatunk és a lelki állapotának teljes horizontját felvázolte, hol engenm hibáztatva, hol a szerelméről biztosítve...

1-1 ilyen iromány olvasása kb egy repülőszerencsétlenség közeli megtekintésével ért fel...

2020. dec. 9. 07:48
 3/41 A kérdező kommentje:
Tévedsz mert nem 50 oldalas litániát írtam neki! Sőt! Személyesen szerettem volna megbeszélni, de ehhez az kellett volna hogy elolvassa az indító békülő üzenetem.
2020. dec. 9. 07:50
 4/41 anonim ***** válasza:
91%

én is szeretem kiadni, ami bennem van.

az én exem is utálta a regényeimet.

de ha valami nem tetszik, akkor lehet menni.

én örültem volna, ha legalább annyival megtisztel a másik, hogy elmondja, mit érez és gondol.

ha őt nem érdekli, amit én érzek, akkor nem kell velem lenni, nem?

2020. dec. 9. 08:05
 5/41 anonim ***** válasza:
91%
Inkább arról van szó, hogy nem érdekled annyira se, hogy elolvassa az üzeneted. Az még érthető lenne, ha elolvasná, de nem írna vissza rá semmit, mondván, hogy gondolkodik pár napig. Mondjuk az se mindegy, hogy min vesztetek össze. Amúgy lehet olvasta már, csak visszaállította olvasatlanra.
2020. dec. 9. 08:06
 6/41 anonim ***** válasza:
11%

4: én elmentem, és a jelek szerint a kérdező párja is elment.

Másrészt az a férfi vagyok, akivel le lehet ülni, és megbeszélni a dolgokat. Sosem zárkóztam el ezelől.

De egy ötezer szavas kisdolgozat nem a megbeszélés esete, az egy kinyilatkoztatás, aminek a végére azt sem tudom, hogy melyik részére kellene reflektálnom.

Ha valami baj van, akkor leülünk, és megbeszéjük, nem pedig "írásban könnyebben fejezem ki magam" elven írunk egy kiáltványt.

2020. dec. 9. 08:09
 7/41 anonim ***** válasza:
84%
Ő ezt az egészet elkönyvelte szakításnak, ezért nem is akarja tartani a kapcsolatot. Lehet, hogy attól tart, hogy te is így látod, és írásban szakítottál vele. De ezzel még nem akar szembesülni.
2020. dec. 9. 08:13
 8/41 A kérdező kommentje:
Most erre mit mondjak? Ha már x napja megnézte volna, tudná hogy nem szakítani akarok, hanem ellenkezőleg. Megbeszélni a dolgokat és békülni.
2020. dec. 9. 08:22
 9/41 anonim ***** válasza:
78%
Mi volt a nézeteltérés tárgya? Nekem úgy tűnik hogy nem akar békülni. Lehet joggal.
2020. dec. 9. 08:22
 10/41 A kérdező kommentje:
Ő bántott meg, amit én szóvá tettem hogy nem esett jól. Ennyi.
2020. dec. 9. 08:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!