Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki érti ezt az üzenetet?

Arra, hogy írtál neki egy 50 ezer oldalas litániát, ádámtól és évától kifejtve mindent. Az egyik exemnek voltak ilyen békülős próbálkozásai, amikben a kapcsolatunk és a lelki állapotának teljes horizontját felvázolte, hol engenm hibáztatva, hol a szerelméről biztosítve...
1-1 ilyen iromány olvasása kb egy repülőszerencsétlenség közeli megtekintésével ért fel...

én is szeretem kiadni, ami bennem van.
az én exem is utálta a regényeimet.
de ha valami nem tetszik, akkor lehet menni.
én örültem volna, ha legalább annyival megtisztel a másik, hogy elmondja, mit érez és gondol.
ha őt nem érdekli, amit én érzek, akkor nem kell velem lenni, nem?

4: én elmentem, és a jelek szerint a kérdező párja is elment.
Másrészt az a férfi vagyok, akivel le lehet ülni, és megbeszélni a dolgokat. Sosem zárkóztam el ezelől.
De egy ötezer szavas kisdolgozat nem a megbeszélés esete, az egy kinyilatkoztatás, aminek a végére azt sem tudom, hogy melyik részére kellene reflektálnom.
Ha valami baj van, akkor leülünk, és megbeszéjük, nem pedig "írásban könnyebben fejezem ki magam" elven írunk egy kiáltványt.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!