Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
T.udjátok a párotokkal egymás jelszóit? (facebook, messenger, email, stb) Ha igen, be is szoktatok lépni a másik fiókjába, profiljába, megnézitek az üzeneteket?
Tudom.
Facebook, email , telefonfeloldó kód.
Ebben nincs szerintem semmi xtra amúgy.
Nem véletlenül tudom, nincs takargatnivaló.
Ő is tudja az enyémet, nincs mit titkolni.
Ha megbízik bennem, felesleges takargatni, titkolózni. Kétszer csaltak már meg. Engem már nem ringat álomba ez a hülye mese.
Tehát a lepontozásokból arra lehet következtetni, hogyha tudom a jelszavakat, akkor ellenőrzöm mégpedig azért, hogy nehogy megcsaljon.
Na ez a gyerekes.
Ez nem féltékenység meg bizalom kör.
Gondolj már bele. Szerinted mi jogon olvasgatja a barátod, barátnőd egy ismerősőd, rokonod privát dolgait, egészségügi problémáit? Üzletfelek, munkatársak leveleit?
Mindenesetre írjatok egy körlevelet mindenkinek, hogy tudják, hogy a neked elárult bizalmas dolgaikat a párod is olvasgatja. Üzletfelekkel is közöld, hogy nincs üzleti titok, mert párod féltékeny és bizalmatlan.
Tehát attól mert tudom, nézegetem?
Igaz, mindenki magából indul ki, de ugyan minek nézegetném.
Mi lehet érdekesebb, mint ami az én telefonomon van?
Az üzleti dolgai?
Az nagyon érdekel :D Ahogy az én üzleti dolgaim is nagyon érdekli a férjemet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!