Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
T.udjátok a párotokkal egymás jelszóit? (facebook, messenger, email, stb) Ha igen, be is szoktatok lépni a másik fiókjába, profiljába, megnézitek az üzeneteket?
"Tehát attól mert tudom, nézegetem?"
A kérdés elég egyértelmű.
Tudjátok? - kérdezi a kérdező, következő mondat: - Ha tudjátok, nézegetitek is?
Igen, pontosan kérdés volt. Nem kijelentés.
Tehát:
"T.udjátok a párotokkal egymás jelszóit?"
Második mondat:
"Ha igen, be is szoktatok lépni..."
Válaszom.
Tudjuk, de nem szoktunk belépni.
Én kérek elnézést már lassan, hogy tudom :D
De majd szólok neki, hogy változtassa meg, hogy ne tudjam :D
Igen, tudjuk, de a facebook meg az email jelszó nélkül is megnyílik mindkettőnk gépén. Telefonomon nincs kód, az övén ujjlenyomatos, de az enyém is feloldja. Néha bele is nézek ha kell valamiért, pl ma megnéztem az email-jeit, mert az ő fiókjáról rendeltem egy táskát, és nem emlékeztem hány szállítási napot írtak. Kutakodni nem szoktam, nem olvasok bele az üzeneteibe hacsak nem valami ilyesmiről van szó mint a mai.
Szerintem aki minden cuccát jelszavazza meg blokkolja a saját otthonában az vagy paranoiás, vagy szar a kapcsolata.
Elárulta, miután "kihiztiztem". Egyszer léptem be, meg is haragudott. Na hát azóta nem is léptem be, és őszintén szólva már el is felejtettem, és még az e-mail címre sem emlékszem.
Én is elmondtam neki, de szerintem nem tudja már.
Nem tudom,de nem is érdekel.
Van más dolgom is,minthogy jelszavakat jegyezzek meg,vagy irkáljak fel.
Es pont lexarom a facebukot is,meg a többi közösségi homokozót.
A sajátomat is ritkán nezem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!