Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki érti ezt az üzenetet?

"Ő bántott meg, amit én szóvá tettem hogy nem esett jól. Ennyi."
Ez a te verziód... Az övé nyilván más lenne.

Felhívtad? Mondtad neki, hogy ráér e este megbeszélni?
Vagy irogatsz neki leveleket, meg sms-ket tini módra?

Vicces topic.
Egyetlen férfi válaszol, hogy az ő nézőpontjából milyennek tűnik a történet, a csajok meg lepontozzák.
Biztos messzire jut a kérdező, ha a nők megerősítik abban, amit ő is gondol, ettől még persze továbbra sem lesz fogalma sem arról, hogy mi jár a pasas fejében, de az "akol melegben" úgy fog tűnni, hogy mindent jól csinált.
Ha egy férfit akarsz megérteni, akkor lehet, hogy nem az a megfelelő irány, hogy a csajokat megkérdezed, hogy mit gondol? Nem, biztos nem így van...

"Ha meg hivogatnám azt mondanátok rászálltam mit hívogatom."
Majd a csajokkal jól megszakértitek.
És igen! Lehet, hogy ezt mondaná. De akkor legalább annyival előrébb lennél hogy tudnád, hogy mit gondol. Most viszont a nyamvadt pamfletedet el sem olvassa, te meg vadidegenekkel próbálod kitaálni, hogy mi járhat a fejében... Ennyi erővel kávézaccból is jósoltathatnál.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!