Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kaptam egy üzenetet egy nőtől, hogy nem őszinte velem a párom. Mit tegyek? Lent
Sziasztok
Kaptam egy üzenetet egy nőtől messengeren, hogy a párom nem őszinte hozzám és nem a szemembe mondja meg a dolgokat.
Fogalmam sincs még, hogy miről van szó mert azóta nem írt, de tudom, hogy ezt a lányt ismeri párom, talán régen köze is volt hozzá.
Igazából eddig is voltak fura megérzéseim a párom is csinált fura dolgokat amikből esetleg következtethetnék megcsalásra is talán (pl:amikor éjszakai műszakban dolgozik feltűnően kedves mintha valami miatt bűntudata lenne..vannak csinos kolléga női)
Igazabol nem is tudom miért tettem fel ezt a kérdést talán mert most olvastam el nemrég az üzenetet és nagyon ideges vagyok, nagyon fájna ha megcsalásról lenne szó, szeretem őt pedig viszonylag rövid kapcsolatról van szó, 4 hónap.
Ha megcsalt, hogyan közöljem vele? Hogyan dobjam ki?
A másik opció,valamiért azt érzem,hogy a külsőmmel van problémája és azt beszélte ki a lánynak (lehet hülyeség csak egy gondolat).
Remegek, sírás határán vagyok.
Köszönöm nektek
22/L, párom 25/F

Azért nem mond többet, mert ez az első megkeresés és nem tudja, hogyan állsz hozzá.
Sok nő tűzön-vizen át védi a párját és a többi nőre haragszik, akik a sorstársai és megmondják az igazat.
Egy esetleg ugyanolyan megtépázott lelkű nőnek nem hiányzik egy ilyen reakció tőled.
Ha érdekel, akkor találkozzatok és beszéljétek meg, ami furcsa a párodban.
Kedvesen válaszoltam neki, megkérdeztem miről lenne szó.
Ha a párom bármiben is bűnös egy percig sem fogom védeni őt.
Köszönöm a válaszod

Szoval egy alig ismert személy,(aki egyszercsak rádír,gondolom csupa emberbaráti szeretetből ilyen Terézanyu)szava többet ér mint a társadé,akivel együtt élsz?
No comment

6-os vagyok, azt sem tartanám rossz ötletnek, ha írnál a nőnek egy ehhez hasonló üzenetet: "Figyelj, én maximálisan megbízom a páromban és ez mindaddig így lesz, míg valaki konkrét bizonyítékkal nem szolgál arra vonatkozóan, hogy hazudik nekem."
Ezzel az üzenettel ki tudod ugrasztani a nyulat a bokorból, mert ha tényleg tud valamit, akkor lesz rá bizonyítéka. Ha nem, akkor csak éket akart verni közétek valamiért.

Számomra olyan mintha kicsit tartanál attól,hogy bármi is kiderül és inkább nem is szeretnél erről tudni. Valahol meg Benned van,hogy mi van ha mégis igaz. Egyet ne tegyél: magadban keresd a hibát, a külsődben a hiányosságot.
Szerintem ülj le és beszéld ezt Vele át. Ne támadj Rá, csak kérdezd meg,hogy nem-e szeretne esetleg Neked valamit mondani?
Hozd ki belőle azt,hogy Ő beszéljen.

Én megteszek mindent,amit kell,és nem kertelek.Ha viszont nem bizol meg bennem,akkor ne legyél velem.Vádaskodsz semmi bizonyíték nélkül?Bemondásra?
Ezzel az erővel rád is lehetne alkotni egy sztoryt.
Nálam az első ilyen hátammögötti játszma után repülnél,csak xolok.
Az,hogy ő hogy reagálja le,az egy másik dolog.
A nőnek meg megírhatnád,hogy ne üsse bele az orrát a dolgaitokba,és b...on mást,vagy b...sa meg jól magát,ha viszket neki valamilye.
Kicsoda ő?
A család ügyvédje,gyámja??

5: Legvalószínűbb, hogy egy olyan ember, akit átvert a fiú.
Aki már túl van azon a felismerésen, amit a Kérdező még csak kapiskál.
Olyasvalaki, akinek további infóra lenne szüksége a Kérdezőtől, mert sokkot kapott attól, amit megsejtett.
Ilyesmin megütközni csak azoknak van oka, akik különkiváltságnak tartják, hogy másokat becsaphassanak, és kiskanál vízben megfojtanák azokat, akik az igazságról beszélnek. Emberséges emberek között természetes és jóleső dolog megbeszélni lelki dolgokat. Egy emberséges fiúnak is jól esik ebben a történetben, hogy két nő is foglalkozik vele.
Csak az embertelenek, a többes életet élő szélhámosok akadnak ki ilyenen, érzik támadásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!