Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom 3-4 óránként reagál az üzeneteimre chaten. Ez gond?
Péntektől vasárnapig mindig együtt vagyunk, illetve hétközben is nála alszok egyszer, általában szerdán. Tehát kb 3 napot vagyunk külön a héten, home officeból dolgozunk.
Mikor chaten beszélünk annyira más... 3-4 óránként ír csak valamit, szótlanabb, nem annyira ír aranyos dolgokat, max néha egy szivecskét.
Én ennél kicsit szeretetigényesebb vagyok, azt mondta neki a chat kicsit olyan személytelen, és amikor élőben együtt vagyunk valóban totál más, ott mindig bújós, ölelgetős, beszédes.
Engedjem el ezt a chates dolgot?
21L, ő 24F
Szerintem ja. Mi sem chatelunk, bar mi egyutt elunk, napkozben max ha valami fontos arrol irok, meg neha kuldunk egymasnak valami vicces kepet vagy valamit amit meg akarunk osztani egymassal.
Gondolom melo kozben eleve nem a mobilt nyomkodja folyamatosan, csak neha tart egy kis szunetet, esetleg kerdezd meg, nincs-e kedve estenkent telefonalni egyet, rendesen beszelgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!