Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gond ez, amit mondtam a barátnőmnek a karrierrel kapcsolatban? Nem bántani akartam.
Barátnőm informatikus, és sokat panaszkodik, hogy sokkal többet kell küzdenie a munkahelyén, hogy elismerjék, feljebb lépjen, mint a hozzá hasonló korú és tudású srácoknak. Én erre mondtam, hogy teljesen érthető, mivel mindenkiben van egy kis bizonytalanság az ilyen szakmákban a nők iránt, mert más erősségeik szoktak lenni. Elmeséltem, hogy a gimnazista informatika órán örökre belém égett, ahogy full piros/rózsaszín arccal sír az egyik lány, mert nem ment neki a Comenius Logo, és 1-est kapott, és a legtöbb embernek van hasonló tapasztalata, emléke. De ezzel semmi gond nincs, mert az olyan lány, aki tényleg tehetséges, képes logikusan gondolkodni, és nem menőzésből, feminista bizonyítási vágyból választotta ezt a szakmát, az előre fog jutni, meg fog térülni minden kezdeti nehézség.
Neki is szépen elmagyaráztam, de szerinte undorító a gondolkodásom, és nagyon megsértődött, azóta nem beszél velem.
Ajjajj.
Holnap remélem olyan kérdést írsz ki, hogy elhagyott a barátnőd, de nem tudod miért...
Ez ugyanaz a kérdező lesz, aki fiktív barátnős kérdéseket írt ki, hogy így ekézze a nőket bújtatottan. Meg amikor megjelent a Csernobil sorozat, hogy a társaságban van egy lány, aki nevet azon, hogy a sorozatba női tudóst raktak.
Ne dőljetek be neki, modoros mesterkélt történetmesélési mód, annyira átlátszó.
Neked újdonság, hogy kapcsolatban támogatni kéne a másik felet? Vagy legalább ne mondj neki sztereotíp marhaságokat.
Gondolom a Comenius Logonál nívósabb programokhoz is ért, kár volt ezzel jönnöd neki.
* képzelt barátnőm informatikus
;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!